Nie jesteś zalogowany na forum.
-Tak...wybierzmy die na miasto-odparla i lukala na niego i byla tak przy klacie
Uśmiechnął się - Więc jesteśmy umówieni...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Do jutra-usmiechnela sie tez i zamknela oczy
Mikie jeszcze trochę leżakował, a potem sam zamknął ślepka i zaraz sobie smacznie spał.
Mogla go wyrzucic za burte a sama odplynac i byc wolna, ale nie umial.a. Patrzyla na nirgo, a potem tez zasnela po takich przezyciach
najpierw musiałaby go tam zataszczyc hahaha więc spali sobie grzecznie i rano mikie się pozbierał z łóżka, ubrał się i skoro chciała tak się bawić! to rozpędził łódkę, a potem ostro skręcał, aby mogla sobie pofruwać po tym wyrku.
Special for u
To sie obudzila jak on tak szalal. Nie ubierala sie tylko poleciala na gore trzymajac sie wszystkiego a pozniej zlapala sie jego niespodziewanie
-Nie szalej tak...
Raczej dla niego!! Uśmiechnął się.
- Wyspałaś się?
-Mhm...wyspalam-powiedziala i calowala go po pleckach i dotykala jego cycuszki hA
to sie odwrócił do niej, aby mogła całować go po klacie haa - Wracamy do domu?
Pokiwala glowka na tak -Pokazesz mi jak zawrocic?
Uśmiechnął się - nie ubierzesz się?
-Ubiore...ale za chwile...zawroce i jak juz bedziemy blisko to sie ubiore...
- Chcesz iść na plażę nudystów?
-Nieeee-jeknela i puscila go -Zle wszystko odbierasz-wystawila mu jezyk a potem odwrocila sie by zejsc na dol i sie ubrsc skoro tak
Zaśmiał się - nie musiałaś! - zawołał za nią no i płynęli już do domku
Maria sie ubrala i zrobila im jeszcze tosty na snidsnie i kawe by sie pozywili i nie padli z glodu, a potem dobili do brzegu i poszli do domku
to zerknął na nią -wiec co? Przejażdżka na rowerze i zabieramy się za pracę?
-Rower sobie juz odpuszczd jak na razie -zasmiala sie -Mam pracowac?
- Hmm.. no tak, księzniczki lezą i pachną...- powiedział rozbawiony- Dobrze, więc ja popracuję, a ty się poobijasz..
-Nie...nie o to chodzi. Jesli moge cos zrobic to zrobie. Lepiej to niz siedziec bezczynnie.
- No dobrze, więc pojedziemy obejrzeć hotel Gabriela zanim go zrównamy z ziemią... potem możemy zjeść na mieście.. Odpowiada ci?
-Aha wiec to bylo do zrownania z ziemia...co tam postawisz? Przebiore sie i moge pojechac...
- Biurowiec... gdybyś nie pożerała wzrokiem Gabriela to byś zapamiętała jak sama go do tego przekonywałaś...- rzekł z sarkazmem
Zasmiala sie -W ogole mi sie nie podobal...ide sie przebrac-i poszla sobie od niego