Nie jesteś zalogowany na forum.
-nie chce nikogo! Pytam sie tylko kto to byl. Sypisz z nimi?
Uniósł brewkę - Scena zazdrości zanim zostałaś moja dziewczyną?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie jestem twoja dziewczyna...jestem tylko porwana dziewczyna , ktora cie pociaga. Tyle-wstala z blatu -zjedz, bo nie zdazysz-i minela go
to ją złapał za rękę i przyciągnął do siebie- Zapomniałaś o czymś..
-O czym?-zapytala patrzac mu w oczy
to ją pociągnął jakby kończyli taniec
- Pociągam Cię...- i jeszcze ją pocałował jak nie mogła się wykręcić w takiej sytuacji
Mocno go trzymala by jej nie odpiscil i odwzajemnila mocno
wiedział jak ją czarować hahaha PO besosku pociągnął ja w drugą stronę i się uśmiechnął - Nie sypiam z nimi...- i poszedł do sypialni się ubrać.
To odbiosla sniadanko do kuchni, a sama poszla sie ogarnac do sypialni
Mikie dzisiaj taki pół formalny był
i zajrzał do kuchni i zabrał trochę żarcia i pojechał w siną dal, skoro Maryśki nie było w kuchni, aby mu pomchała chusteczką na pożegnanie
A sie wyssykowala ladnie
I poszls ho szukac
-Migueel? migueeel?!
jej ukuchany domenic się zjawił - Wyszedł... Coś mu przekazać?
-Chxialam wiedziec...kiedy wroci...wiesz moze? I czy mogla pojechac na przejazdzke...?
- Za jakieś 2-3 godziny będzie w domu... I dokąd ta przejażdżka? Ma Pani być z daleka od rodziny i znajomych..inne miejsca nie są problemem
-to do parku...oczywiscie z daleka od wszystkiego co zwiazane ze mna...-westchnela
- w takim razie zapraszam - powiedział domenic i ją zabrał na wycieczkę
Zmienila troche plany i pojechala na zakupki. Pomyslala, ze zrobic cos romantic, zeby zalagodzic teoche miguela agresje hahaha
I jak wrocili to ogarniala jadalnie dla nich na tomantic dinner hahaha sama niewierzyla ze to robi, ale miala chec widziec jego mine
Domenic się zdziwił, że zmieniła plany, ale skoro nie wyszla żadna nieprzewidziana akcja to nie miał nic przeciwko.
Wrócili i zajmował się swoimi sprawami, skoro ona siedziała w kuchni i jadalni.
Maria upichcila przepyszne zarelko. Jak gotowala to nie myslala o niczym innym. Poystawiala lmtalerzyki i winko i delorowala ladnie och stolik. Uznala tez ze wlaczy muzyke a co tam! Ciekawosc ja zzerala
Przyciemnila swiatlo
No to Mikie wrócił późno, aby mogł być klimat wieczorkiem i zajrzał do jadalni i się zaskoczył tym widoczkiem - Coś mnie ominęło?
-chcialam, zebysmy zjedli razem kolacje...zeby zamiast...rozkazow i sily...bylo troche dwlikatnosci i romnatyzmu-podeszla do niego
to się zaskoczył, bo jej wchodził w dupę w przenośni i dosłownie, a ona uważała, że jej rozkazuje:(
- Przecież Ci nie rozkazuję i nie używam siły - powiedział z minką kota ze shrekaa!
-Tak myslisz? To co tu robie?-zapytala i pokazala mu miejsce -ugotowalam dobre jedzenie...porozmawiamy sobie przy kolacji...0
- zaczynam się bać... - powiedział zdezorientowany! Usiadł sobie grzecznie i pozwolił jej czuć się perfekcyjną panią domu. - sama wszystko zrobiłaś?
-bylam na zakupach i zrobilam wszystko sama...nie boj sie, nie chce cie otruc...anioly tak nie robia-mrugnela so niego i zaczela jesc