Nie jesteś zalogowany na forum.
I tez go pocalowala i to zachlannie wczuwajac sie by bylo tak jak ja uczul od pierwszego gwaltu
za długo się uczyłaaa i Mikie musiał jej znowu pomóc i się wbił chujkiem do oporu i się obrócili i czekał co ona zrobi
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Hahahah! Ja wrylo na chwile...szybciej zaczela oddycha i chciala uciec, ale za chwile sie poryszyla jednak
to musiał ją uruchomić haha - tak, złotko... Pokaż jak mnie pragniesz...- i ją złapał za cycki i je ścisnął do siebie i jęzorkiem rozpieszczał jej sutasy
Nie odpowiedziala mu, bo te slowa jej brzeczaly w mozhu. Sie bala ze zeariuje przez niego
Leciala na nim dalej
Nie musiała nic mówić, wystarczy, że mu pokazywała, że bez niego już nie umie żyć i się bzykać z nim chce hahah wiec korzystał ile mógł z jej posuwania i znwou po tyłku ją macał jak na promenadzie
Jwszcze tak pieknie robila bedac w innym swiecie. Juz zaczela pojekiwac
A potem mogli tak o!
ale mikei odwrotnie do gością dopyuchał maryśkę do siebie, aby czuła jego cudnego chujka całego i tarmosił jej cycki jak... tutaj to chyba nowość... jak ciasto na pierogi albo pizze hahaha
Pozniej jeszcze znowu na nim sie tak odchylila
oo doszkoliłaś się ;d;d to lukał na nią jak jej cycki fruwają przed nim z PODNIETY i rozpieszczał jej łechce skoro już mu tak ją pod nos podstawiła
Jeszcze to mnie sie spodobalo! Wiec tak doszli!
mogli tak dojść, no problem, ważne, ze mikie się szczesliwie spuszczał i go nic nie bolało ahahha
jeszcze ją pocałował w policzek, z którym się stykał jak dochodził, a potem grzecznie już leżał obok Maryśki i ją anwet nakrył kołderką, żeby nie marzła po kąpieli
Maria zamknela oczy i myslala o tym seksie, bo starala siebie przekonac, ze sie wysilila i tak to wyszlo super ha chociaz cala ta sytuacja ja przerazala teraz nie myslal o tym
Mikie ją objął jak tak leżała i wdychał jej zapach, a raczej jej potu po takim bzykanku hahaha i sam zamknął ślepka, skoro ona chciała wcześniej isć spać.
Otworzyla oczy i patrzyla na niego jak tak sie przytulil i ja wachal.
Zastanawiala sie na ile mozna uspic jego czujnosc przez to, ze jwst psychopata. Odwrchnela sobie cicho i podniosla raczke i polozyla na jego glowie i zaczela go gladzic delikatnie
nie był psycholeeem! Spojrzał na nią skoro nie zasnęła - Myślałem, że chcesz iść już spać..
-Chcialam, zeby milej sie tobie zasypialo...-powiedziala potulnie
- Z tobą najlepiej mi się zasypia..- powiedział zgodnie z prawdą.
-Wiec sprobuj zasnac...ja tez bede probowac...Miguel...
- Dobranoc Maria...- pocałował ją jeszcze w szyję i zaraz spał wykończony ostatnimi dniami bez niej i bzykankiem z nią
Maria lezala i wyczula, ze zasnal wiec sie wywinela po cichu i poszla sie wykapc. Tam jakos dostala przyplywu enocji i sie poplakal. Jak sie ogarnela to ubrala sie we wdzisnko Aniola i poszla do lozka spac, ale nie przytulala go. Zasnela
ale po czym się popłakała hahaha sama go zgwałciła hahaha
Mikie spał grzecznie, ale rano maryska mogłą walczyć o życia, bo tak ją tulił
O cala sytuacje od poczatku plakala haha
To bylo jej goraco, alw sie nie budzila. Jeszcze ich przydusila i odwrocila buzke w jego str wiec spala przyttkajac sie z nim noskamk
Gdzieś tam Mikie się ocknął i jak była tak blisko to ją pocałował na dzień dobry
Poruszala usteczkami i mruknela, a potem sie obudzila i otworzyla oczy. Odsubela buzke i luknela na niego