Nie jesteś zalogowany na forum.
-wyjacie na miasto...pasuje ci...Miguel?
Uniósł brewkę - Kto się wygadał?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-nie wiem. Chyba jedna z twoich panienek do posuwania.
- Natasha? Miała tylko zdjąć kajdanki i dać Ci szlafrok... Coś jeszcze mówiła?
-te ktore tu dzis przywzly ta ciemna may i blondyna chyba elisa
Roześmiał się - Ah... więc... moje panienki do bzykania? Interesujące...- i się przebrał ładnie
- Ok, możemy się zbierać na miasto
-wiec kim sa?-zapytala i przebierala sie przy nim wiec nago pradowala
- Nie mogę powiedzieć... Jeszcze oskarżysz je o współudział w porwaniu... Więzienie nie jest dla nich... - i podszedł do niej i był miły, więc ją zmacał
A ona ubrala tylko to i spia
Wloski
-Jestem bardzo glodna...
- Nie wiem czy o jedzenie się tu rozchodzi...- powiedział jak miała taki strój!!! No ale zebrał się w sobie i znowu tym białym samochodzikiem pojechali w miasto.
no to wrócili i nie narzekał na tą ciszę. W domu ją od razu zaprowadził do sypialni i z łazienki przyniósł ręcznik - ściągnij to..- powiedział patrząc na nią
To az sie zasmiala pod noskiem bo miala on nim nadal nieciekwwe zdanie i myslala, ze ja zaraz zgwalci. Sciagnela i rzucila na bok kiecke.
no to był tak miły, że ją owinął tym ręcznikiem jak bachorka się owija! i wycierał ją, bo po mokrej kiecce jeszcze nie wyschła. - Dzisiaj spanie nago nie będzie dobrym wyborem.
Obserwowala go jak sie tak troszczyl, bo jeszcze nigdy nikt jej nie wycieral poza mama jak byla malutka haha
-Nie jestem mala dziewczynka...
- A tak się właśnie zachowujesz...- i skorzystał z okazji i ją pocałował.
-Co to znaczy?-zapytala lukajac mu w oczy i dotknela go przez mokre spodnie po kroczu
to się zaskoczył! - Maria...
eee czmeu Izka z Królowych jest taka nadmuchana??
Nie wiem ha ogladam na wspolne jahah
To zaczela go rozbierac -Tez musisz sie ogrzac...jestes rownie mokry...ponogles mi...
to już rzucił ręcznik w kąt i już się nie pilnował i obmacywał ją z każdej strony
-Co robisz? Nie pozwalasz mi do konca sciagnac z ciebie mokre ciuchy...-zabrala mu jego rece z niej i czekala na reakcje.
Musiala go teoche wybadac
to ją pchnąl na wyrko i sam się rozbierał, skoro tak jej źle było, że on był ubrany i się wpakował na nią od razu.
Nie wiedziala wlasnie co on zrobi. Nie miala go jeszcze wybadanego
Jak sie rzucil na nia to zlapala go za ramionka mocno. Zle sie czula z tym, ze ja podniecil.
Uniósł brewkę - wymiękasz? - zapytał i się ocierał chujkiem o jej cipkę
-To twoj penis juz wymieka...-dowalila mu, az sama sie nie spodziewala, ze bedzie taka hop do przodu
- Chyba na odwrót...twardnieje przez Ciebie...i dla Ciebie..- powiedział i ją pocałował, żeby już się nie pogrązała!