Nie jesteś zalogowany na forum.
za malo haha nie odwrocila sie. Wlazla do pokoj swojego i miala ochote wszystko tam porozwalac, ale sie opanowala i spojrzala na siebie w lustrze. -przypomnij sobie wakacje...-powiedziala do siebie
Mikie bardzo dobrze pamiętał ten jeden dzień w swoim życiu, który tak odmienił jego życie, aby się połączyć z jej życiem!
Jak nie wróciła to zszedł na dół i w kuchni szykował sobie żarcie, bo kiepsko jadał przez ostatni dni, a teraz chciał sexu i nic z tego:( Do obiadku zrobił sobie drinka z lodu i whisky i popijał
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Na pewno jak ja widzial to byla usmeichneita jak tutaj bo zawsze byla taka radosna i mogl sobie poprzypominac
A Maria myslala co robila 4 lata temu, az ogarnela, ze wtedy byla we Włoszech, ale nie mogla sobie jego przypomniec.
więc to było jego wspomnienie jej
Mikie zjadł i się napił, a potem jak zebrał siły to wparował do jej pokoju jak dziki i od razu się do niej przykleił, czy tam ją do sibie przykleił;d
I tu niewiele myslala tylko odwzajemniala namietnie jakbyto nie byl jej gwalciciel.
bo nie był ahhaha od razu pchnął ją na łóżko i podwinął jej ten dresową kiecuszkę i się pchał do jej majciochów
Nie utrudniala, ale tez nie pomagala.byla tak tym wszystkim przejeta, ze chciala miec orgazm,
Ale nie mowila takich rzeczy na glos. Tylko juz czekala az to zrobi i mruknela seksownie by go podkrecic
więc poradził sobie z jaj majciochami i uwolnił swojego chujka, chuj z koszulą haha i ją całował i się ocierał chujkiem
Zlapala go mocno za koszle i pociagnela ze az pare guzicxkow poszlo
nie miał nic przeciwko i się nie ociągał i zaraz się wbił chujkiem w jej cipkę
Najpewniej zle zostala wychowana ha ale w koncu pomyslala, ze co jej da orzezywanie jak ma z nim tyle spedzic. Lepiej sie povzuc w seks i miec cos s tego jeszcze jak on jest przystojny a nie jakis dziad:D co tam, ze psychopata. „ rob co kaze, a bedzie ci dobrze” pomyslala zjowu o tych slowach
I uruchomila swoje raczki w koncu dalej i jak mu rozerwala do konca koszulke to go zmacala po klacie a potem sciakala za plecy jak ja tak mocno rznal
hahaha gdyby mikie wiedział o tamtych słowach hahaha a tak to sobie używał do woli jakby amryska była jego dmuchaną lalka
No czula wlasnie. Syknela jak sie tak wbijal jakby chcial ja rozwrwac. Spojrzala mu w oczy.
- Jesteś moja...- powiedział i się wycofał chujkiem i zrobił to powoli, aby mogła czuć każdy mm
To sie a odgiela i jeknela pod nosem -O boze...-nie skomentowala jego tekstu. Bo sam to ustalil bez pytania o zgode ha
mogła mówić mu panie, władco, bogu, nie anrzekał.... i znów się wycofał chujkiem, ale tylko dostała chujkiem a nie poczuła go w sobei
Czula, ze jest bliska by dojsc. Nigdy nie przezyla takiego seksu jak z nim, a skapnela sie, ze to wlasnie ja tak kreci, ze az niemoze wytrzymac
Miał nadzieję, że wystarczyło jej tych czułości i znów się rozkręcał
I juz byla blisko orgazmu. Miala zamkniete oczka
mikie tyle dni kisił ogóreczka to teraz już chciał wolności więc się wbijał na conana i tak aż marysia szczęsliwie poczuła jego cudowną spermioszkę ukwaszoną
Fuu
I sama wtedy doszla i otworzyla wtedy oczy
to był z siebie i z niej! zadowolony i ją pocałował w usta w nagrodę. - Cudownie...
Ale juz nie odwzajemnila. Za duzo dobrego. Prawie ja rozerwal.
bardzo się starał hahahah i jak ugrzał swojego chujka to się położył obok niej. - Brakowało mi Ciebie przez ten czas...
Spojrzala na psychopate -mnie czy tego seksu?