Nie jesteś zalogowany na forum.
-Psychopata...-powiedziala wstajac na krzeselko -Ile czasu mnie obserwowal? -zapytala siebie i przekrzywila ten obraz, zeby zauwazyl roznice. Potem zeszla i wrocila do swojego pokoju, bo miala dosyc na dzis. Polozyla sie i padla ze zmeczenia alkoholowego
I tak minęło kilka dni! Miguel nie wracał i nie wracał. Domenic nic jej nie mówił, poza tym, że jego szef jest zajęty i niedługo wróci
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Mogla odpoczac i przemyslec sobie wszystko na spokojnie. tesknila za swoim zyciem, zeby moc chociaz pogadac z rodzina czy ze znajomymi. Pozwiedzała caly dom i w sumie zerkala czasem przez okno czy on niewraca, bo nie wiedziala co sie dzieje.
byla w tym pomieszczeniu bo pograla sobie sama w bilard z nudow, a pozniej siedziala w fotelu i wymachiwala tym kijkiem
to james się u niej zjawił! - Grasz sama? to już podchodzi pod chorobę psychiczną..
-Z kim mam grac? Uwieziliscie mnie tu... to wy jestescie chorzy psychicznie, a najbardziej on!
- Tęskni jeśli to Cię interesuje - powiedział rozbawiony - więc zagramy czy będziesz tutaj dalej umierać z nudów?
No to wstala z tym kijkiem, bo wolala pograc niz tak siedziec -Teskni? On jest popieprzony. Nie wiem ile czas mnie sledzil...ma moj obraz w swojej sypialni. wiedziales o tym? Wiesz dla kogo pracujesz?
Uniósł brewkę - Byłaś w sypialni... Nieładnie... No chyba, że szukałaś go, to zmienia postać rzeczy...
I mogli z oddali już słyszeć głoooosy, bo Domuś nie chciał problwmów i powiedział, ze Mikiego nie ma, ale James jest w sali zabaw, więc się zjawiły gwiazdy
May nawet byłą gwiazdą, niech ma karierę piosenkarki aha
i Elisa, która była maskotką rodziny
Zaskoczyły się na widok Marii - Oh Miguela nie ma a ty sprowadzasz sobie... dziwki? - chociaż nie wyglądała na dziwkę wh May, ale co miały sobie myśleć:D
Miala taka minke jak na poczatku jak to uslyszala. Ale co miala sie tlumaczyc. Byla tutaj nikim, wiec to ze ja tak nazwaly to juz jej nic nie robiło.
Westchnela tylko sobie i dotarlo do niej, ze znowu slyszy Miguel, wiec ten Victor to jakas sciema.
James liczył, że ona się oburzy i im powie, a tak on musiał ((
- To skoro wiecie, że jest poza domem to co tu robicie? Przekażę mu, aby się do Was odezwał...
No ale Maria miała szczęscie i wpadł jeszcze gościu
- Gramy w bilard? - zapytał jak tu widział taki zjazd... i spojrzał na Marię. - Znam Cię...
Nie wiedziala co tu sie dzieje i czy moze powiedziec o porwaniu czy kazdy ja oleje jak policja.
-Skad mnie znasz? -zapytala goscia bo ona go nie znala!
- Jesteś dziewczyną z obrazu....- I Mai z Elisą zerknęły na nią - Miałem wątpliwości czy istniejesz...
-Istnieje...jestem Maria -powiedziala i spojrzala tez na dziewczyny,ale byla zestresowana bo nie wiedziala co sie tu dzieje -Powiesz mi cos wiecej o obrazie? -zapytala goscia
- ona nic nie wie... - powiedział james jak inni nie ogarneli pytaniia maryśki
-Powiedzcie mi...powiedzcie mi! -powiedziala podenerwowana jak wszyscy wiedzieli tylko nie ona
Elisa się udzieliła - Skoro o niczym nie wie to co ona tu robi?
I pod domem zjawiła się księciunio
z taką pamiątką z wakacji
-Nie wiecie co tu robie? Nie wiecie jaki on jest!Powiedzcie co sie dzieje, do cholery!
to jak tak wrzeszczała to jak mikie wszedł do domu to poszedł za jej głosem ze swoimi ludzmi, bo za mało ich tam było
- CO tu się kurwa dzieje??! - zapytał i zerkał po każdym, skupiając się na Jamesie i Aaronku
- Ay chyba nie wszystko poszło zgodnie z planem - rzucił Aaronek, a Elisa i Mai się z nim przywitały i miziały jego odrapaną buźkę.
- Idźcie, zadzwonię do Was- powiedział mikie do panienek i te grzecznie sobie poszły, chociaż Elisa się już zapowietrzyła, aby coś powiedzieć, ale May ją pociągnęła ze sobą.
- Nie moja sprawa...- powiedział James i też się zbierał.
Aaronek sobie usiadł w fotelu - Ja zostanę i pooglądam jak się sytuacja rozwinie..
Miguel spojrzał na niego, a potem na Maryśkę - Zostawisz nas samych?
Hahah sie juz zapowietrzyla jak go zobaczyla po tylu dniach jeszcze tak wparowal na dziko.Bała sie tez.
Nie miala zamiaru robic teraz dymu jak on tak wygladal jakby kogos zabił. Wychodzila, ale jak go mijala to jeszcze tak spojrzala ha a potem wyszla stamtad
Aaron się zawiódł! - no to teraz i ja mogę iść, skoro wyszła... Trzymasz tu panienkę i się nią nie chwalisz? Nie poznaję Cię... W dodatku to ta, w której istnienie nikt nie wierzył..
- PO to przyjechałeś? Nie wydaje mi się.
- Nie, chciałem zapytać jak twoje wakacje w Miami, ale skoro żyjesz to wygląda, że się dogadaliście... i rozmowy były burzliwe..- powiedział uśmiechając się.
- Żebyś wiedział... Wszystko zostaje po staremu.. Możesz wracać do siebie.. Wszystko mam pod kontrolą i nie musisz się tu zjawiać za każdym razem... Jeśli będę potrzebował pomocy sam się odezwę...- powiedział Mikie i wyszli, Aaronek pojechał do siebie, a Mikie wrócił do siebie i spoko, że spojrzał na Maryśkę i się zdziwił, że jest krzywa. Poprawił obraz, porozbierał się i poszedł pod prysznic, aby się odświeżyć i zmyć brudy z siebie.
Zastanawiala sie czy te dupki to tez jakies laski od lodow ha no i nie wiedziala o co wszystkim chodzi:(
Nie chciala juz uciekac...tylko dowiedziec sie co tu sie dzieje. Zostala w salonie i krecila sie w te i spowrotem
Mikie założył białą koszulinkę i spodnie jasne i zamiast wyjść to się rzucił na łóżko i zbierał siły
Juz nie mogla wytrzymac tego krecenia sie bez celu.Pobiegla na gore i jak juz wiedziala gdziejest jego sypialnia to tak poszla. Weszla bez pukania i spojrzala na niego na tym lozku.Chciala sie rzucac, ale jakos ja zatkalo.
Mikie się zaskoczył, że ktoś mu przerywa i to bez pukania!!! podniósł łepetynkę - TY??- zapytał zszokowany, że ona wie gdzie jest jego sypialnia! - Co tu robisz, Maria??
No bala sie, ale szla w swoje.Jeszcze stanela pod obrazem i lukala tak
-Szukalam cie i znalazlam to...