Nie jesteś zalogowany na forum.
Szef kartelu czyli gubernator ha i jego ludzie nie byli pocieszeni smiercia ich najlepszego czlowieka Batmana:( a wrecz byli bardzo, ale to bardzo wkurwieni. Szykowali zemste.
był tak miły, że tu skręcili! i się do niej dobierał w ciemnej uliczce.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Miguel, co robisz? -zapytala nakreona,ale jednak miala jakies opory
- chcę się z toba pieprzyć, kochanie..- szepnął jej do ucha i się łapencją pchał do jej cipki
-Tujest niebezpiecznie-powiedziala sciszonym glosem, ale juz raczki jej chodzily wiec rozpiela mu rozporeki wsadzila tam reke
- będziemy bezpiecznie się bzykać..- powiedział zacieszony i ją macał przez majcioszki
Ktore juz sie zrobily mokre, a jej poszlo cisnienie, ze hoho. Wyciagnela mu chuja ze spodnii zmacala -Przez ciebie tracekontrole...
uśmiechnął się - więc wszystko dobrze się układa...- i jak miała mokre gatki to je rpzesunął na bok i się wbił też 3 palucami w jej cipkę
To sie na paluszkach az uniosla i jeknela mu przy ustach -O boze...nie powinnismy...-jeszcze sie bronila slownie, a raczka dalej sobie poczyniala z jego penisem
- to dlaczego dotykasz mojego fiuta?- zapytał, skoro jedno mówiła, a drugei robiła!
-Bo cie pragne...
- a ja Ciebie... - i wycofał się paluchami i złapał ją za rączki i się wbił chujkiem w jej cipkę.
-o tak...-jeknela i wyszarpala raczki i go objela za szyje -pieprz mnie...
- a dopiero co mówiłaś, że nie powinniśmy- powiedział zadowolony i się pchał do oporu
Nie mowila juz nic tylko pozwalala sie posuwac i sama sie pchala na niego. Byla bardzo napalona, ze chciala szybko dojsc z nim
- i jak? tego właśnie chcesz, kochanie?- zapytał i jż łapał za ryjek
Jak ja zlapalto bardziej ją to nakrecalo. Patrzyla na niego -Tego chce...
- wiedziałem, że ci się spodoba....- i ją pocałował z jęzorkiem
Calowala go tez z jezykiem, a potem zassysala mu warge i pociagnela ta dolna do siebie.
no i tak się bawili aż im się doszło ładnie i mikie się mógł spuscić w jej cipkę
To go mocniej sciskala przy orazmie i jeczala mu jego imie przy ustach. A pozniej sie uspokajala i pulsowala na nim.
to zerknął jej w ślepka po bzykanku. - - hmm teraz chyba możemy wrócić do domu...
To sie zawstydzila i dalej bylaczerwona -Si...mozemy...-powiedziala i juz go puscila i sie poprawiala
to sma się też poprawił i ją przytuli- ay ale nie masz powodów do zawstydzenia, kochanie..