Nie jesteś zalogowany na forum.
Mruknela mu przy ustach jak ja docisnal. -Wracajmy...-odparla bo ja omamil. Zapomnialamo sprawie Diany na chwile
- nareszcie...- bo od dawna się musiał już meczyć! no i w końcu się zmyli i już w samochodzie się do niej dobeirał, żeby nie tracic czasu
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to wlazla na niego w samochodzie okrakiem i calowala go namietnie. Na parkingu bylo ciemno wiec mogla ha
Hahahha ale nie wiadomo kto się czai za rogiem lol uśmiechnął się - chcesz się od razu zabawić, kochanie? - i mikiego komórka dzwoniła.
To przestala jak zadzwonila komorka -Odbierz...-bo moze cos o vicky
Westchnął - psujesz nam zabawę.. - i zerknal kto dzwoni - to Damian, więc nic ważnego..
-Mozesz odebrac...-usmiechnela sie niewinnie, ale wyciagnela mu peniska ze spodni
Hahahha uznał, że ona chce się tak bawić, więc dla niej odebrał! - czego chcesz, nie mogę teraz rozmawiać
- domyślam się... Z Maria czy z diana chcesz się zabawiac, mój przyjacielu? A może trójkącik? Ty i dwie panienki... Ciekawie.
Opierala sie nad nim i zsunela z siebie majteczki i obserwowala go
To jej pomógł - pieprz się... - po czym się ładnie rozlaczyl. - na czym skończyliśmy kochanie?
-Chyba na prawde przestajecie sie lubi...-ale olala to i zaczela sie ocierac juz jak mieli narzady na wierzchu ha
- męska, szorstka przyjaźń kochanie - i ją pocałował skoro już działała na jego chujku.
-A nasza jaka jest?-zaczela tez go calowac i sie nabila w koncu do konca i jeknela
- idealna... - powiedział ofc o przyjaźni lol i podwinal jej kiecke aby móc ją po cyckach macac.
To sie rozkrecila i coraz szybciej go ujezdzala -chce tylko ciebie...
- Masz mnie, kochanie... gdzie tylko chcesz- dorzucił między besoskami i tarmosił jej cycki
Wiec ujechala go ladnie w aucie, ze doszli. Potem sie pozbierali i pojechali do domku.
Mikie przyjechał do klubu i zamówił sobie whiskacza i czekał na Gabrysia, jak się w końcu zjawił to ofc, że obgadywali sytuację z Dianą, bachorkiem i Maryśką.
Wiadomość dodana po 14 min 08 s:
mikie szybko dopił drinka- Ja sie zbieram... Maria jest na mieście, więc może na spokojnie uda się nam porozmawiać....
Maria przyszla do klubu. Jak Damian przyszedl tez to i tak go zostawila bo musiala isc na zaplecze. Obiecala kumplowi,ze zaspiewa z nim jedna song. Zdecdywowala sie to zrobic pomimo zerwania z Miguelem bo piosenka tez nie byla zbyt wesola. Dlatego tez nie wiedzac, ze Miguel tu jest wyszlaw koncu na scene jak kiedys tu Maluma spiewal. I zapodala smęt z kumplem.
https://www.youtube.com/watch?v=EesE_1Qj8oU
kawałek bo i tak calej bys nie posluchala hahah
no spoko, ze damianek już za dupkami się rozglądał hahaha Miguel już miał wychodzić, a tak to się cofnął i zerkał w stronę sceny. hahah myślałam, że z gejusem to będzie hahaha
Gejus sie nie pokazal jeszcze! Mial inne plany:D
Bylo sporo ludu,ale wypatrzyla go z tlumu i ja zahipnotyzowało.
to podszedł bliżej, żeby mu nie uciekła jak skończy tak jak z restauracji czy jego chaciory!
https://www.youtube.com/watch?v=zTsxlFhMwh8
ej wgl przypomniala mi sie ta song i tak mnie sie podobal glos tego mena i nigdzie nigdy nie bylo zadnej jego song.
Maria jak skonzyla to nawet nie podziekowala kumplowi tylko od razu ze sceny zeszla do Miguela i patrzyla kotkami
to ją od razu złapał za ryjek i ją pocałował
Maria nie byla zbyt silna, wiec odwzajemniała nie mogac sie powstrzymac. Chciala byc blisko.