Nie jesteś zalogowany na forum.
Wiadomość dodana po 04 min 48 s:
Przyszla i zamowila od razu podwojna whisky z cytryna i wodem. Napisala smsa do Luci, ze jest w klubie i ja chce to moze wpasc. Kiecka na balet
Lucia dotarła do klubu i znalazła Marię- Cześć... - usiadła przy barze i poprosiła sex on the beach- Moi znajomi też wpadną, więc poznasz pare osób... może znajdziesz jakiegoś przystojniaczka dla siebie... Damian obiecał wpaść- puściła jej oczko
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Cześć! To super.Pora sie zrelaksować. -powiedziala Mery i jak Lucia dostala drinka to sie z nią stuknela i napila sie swojego whisky -A Miguel? Tez wpadnie?
- Hmm.. dla niego social media istnieją tylko do pracy, ale moge mu wysłaś smsa jeśli chcesz...
-Nie...nie musi wszystkiego wiedzieć...-powiedziała i wziela jeszcze łyka -Ide na parkiet. Nie chce tu tak siedzieć.sSłyszysz jaka dobra muzyka -usmiechnela sie
https://www.youtube.com/watch?v=n5jRwdEwLOY
Spojrzała za nią i napisała do braciszka "Wpadniesz po mnie po imprezie? Odezwę się, kocham cię!:*"
A potem poszła poruszać się na parkiet i szok! nie znam tego;(
łahahahah jak mozesz?! to z kwietnia! czuje sie teraz bogiem hahahaha
No to Maria sie bujala do tego, bo to lubila. Dobra nutka wlasnie na parkiet.
bo jakoś ostatnio nie jestem na bieżąco, tylko ta szmira co w radiu gra;(
No i zjawił się Damianek, ciągnąć swoich znajomych:
i spoko, że od razu dopadł Maryśkę i się z nią bujał obejmując ją w pasie.- Cześć, piękna..
Ten Miguel ze zdjecia z carlosem to on jest taki smieszny ha
Maria sie zaskoczyla, ale usmiechnela sie -Holaaa!Co slychac? -zapytala go
Do klubu Camila nie przyjechala, bo miala starego meza haha i musiala z nim siedziec. Miala czas tylko na krotkie wyapdu do Miguela na sex! Za to wpadł Tony z przyjacielem
a przyjaciel był gejem? Szkoda, ma takie piękne oczy jak Michel
- teraz wszystko dobrze... jesteś obok mnie i nic więcej mi nie trzeba... Dasz się namówić na drinka?
Przyjaciel był bi:D być może Tony też:D
Tony podszedl z przyjacielem do Lucii, ale kiwneli Marii tez ofc. -Hola bonita. To moj przyjaciel Mauro. Zastanowilas sie juz? -ucalowal ja w policzek
Maria usmiechnela sie -Taaak! -krzyczala, zeby ja uslyszal przy muzyce glosnej -Akurat mi sie skonczył.
Lucia się uśmiechnęła do amigosa, bo 10000000 razy piękniejszy.- Hmm tak, zgadzam się, to może być fajna przygoda...- powiedziała uradowana.
- to zapraszam do baru, wybierzesz na co masz ochotę..- powiedział i za rączkę ją pociągnął do baru.
-Swietnie. Wiec w poniedzialekzapraszam do mojego biura w akademii. Bedzie IN CREE IBLEE! -zacieszyl sie. Amigos sie usmiechal -To opijmy to.
Nie protestowala,bo potrzebowala sie zrelaksowac. -Podwojna whisky z lodem i cytryną -usmiechnela sie, a potem spojrzala na kom zszokowana i odpisala. Nie wiedziala po co znowu ta gra.
- Dla mnie to samo..- i jak dostali to zapytał kto jest ważniejszy od niego! - Coś się stało? Teraz nie czas na troski, maria...
Lucia napiła się swojego drinka.- Za naszą owocną współpracę... i dobrą zabawę teraz...a teraz tańczymy! - i wróciła na parkiet
Tak sie wkurzyla,ze jeszcze to nie do niej i sobie spoko romansuje! ze schowala kom do torebki.
-Wiem. To nic waznego. Spam -usmiechnela sie i napiła. -Chcialam sie wczoraj spotkac z toba, ale byles zajety. -dowalila mu
A Mauro z Tonym tanczyli przy Lucii w trojkąciku ha wiec miala o wiele lepszy fun niz Maria ha
- Ja? Ależ skąd... gdybyś się odezwała oczywiście, że bym się z tobą spotkał..- powiedzial zaskoczony, że mu zarzuciła, że był zajęty!
no nie wiem! wolała przystojnych do wielokątów!
-Miguel tak powiedzial, ale już nieważne. On zawsze kłamie. -odparla i wziela lyczka. -Idziemy jeszcze potnaczyc? Nie przyszlam tutaj siedziec.
zaśmiał się- Ohh... znasz go chyba lepiej ode mnie w takim razie.. chodźmy...
i mogli się bujać do tego
https://www.youtube.com/watch?v=GMFewiplIbw
Damianek ofc musiał adhs rączek i musiał ją obmacywać, ale z kulturą, nie był namolny haha
maria juz sie wstawila troche to tanczyla z nim sexy:D
Ale Tony wylukał ją wiec zrobil odbijany ha -Upilas sie? -zapytal jej -Nie przystoi.
-Co robisz? Dobrze sie bawie. -jeknela
A Mauro zostal z Lucia i ja obracał.
Damian nie wiedział o co kaman! Musiał na chwilę bujać się sam:(
Lucia skorzystała z okazji i zapytała Maurito- Jesteś przyjacielem czy chłopakiem Tonego?
-Przyjacielem. Tony mnie nie chce -zasmiał sie i podziwial Lucie -I nie dziwie sie, ze chce ciebie jako modelke. Zawsze wybiera najlepsze kobiety.
-Nie przyszedlem tutaj, zeby pozniej odnosic ciebie upita do domu. A ten koles chyba spbie za duzo pozwala. Gdzie ten twoj Miguel? -zapytal Tony
-Spadaj -usmiechnela sie do niego -Nie ma i nie bedzie, Miguela. To bylo pare dni beznadziejnej znajomosci. Koniec. Idz sie baw i zostaw mnie -powiedziala i wrocila do Damianka
to wróciła na sin pijama
https://www.youtube.com/watch?v=zEf423kYfqk <333
- Oh.. już się bałem, że nie wrócisz...- i się coraz bardziej do niej zbliżał, żeby się mogła o niego ocierać a co!
Lucia się uśmiechnęła- No chyba nie takie najlepsze, skoro chyba woli chłopców..- i zerknęła jak Maria mu uciekła - Chyba dostał kosza od Marii, biedaczek..
-Nie projektuje dla chlopcow -usmiechnal sie -A Maria to jego przyjaciolka tylko.
Jak zaduzo juz sie ocieral to sie odsunela i poszla po swojego drinka.
Lucia się uśmiechnąła jak Damian został sam i się tak bujała
https://www.youtube.com/watch?v=Z8aM5usqzaI
Damianek poszedł za Maryśką jak ciele za krową haha i ją pomiział po plecach.- Zmęczona?
-Nie...ale zaschło mi w gardle -usmiechnela sie i popijala sobie. Tony tylko pokrecil glowa i wrocil do Lucii i Mauro -Gdzie twoj brat? Nie bedzie go?