Nie jesteś zalogowany na forum.
Wzruszyła ramionami- Nie przepada za takimi miejscami... dlaczego pytasz? Napisałam do niego, aby mnie odebrał po, ale nic się nie odezwał... Chcesz go bliżej poznać po wczorajszym?- zapytała rozbawiona.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wydaje mi sie,ze Maria cos do niego czuje -dowalil Lucii, ale zajal sie juz tancem
-Uyyy kreci mi sie w glowie -powiedziala i zasmiala się Maria do Damiana
- Ay nooo.... to się może źle skończyć....- powiedziała zerkając na nią z Damianem.
Damian ją objął- Czyżby za dużo alkoholu? Chcesz usiąść?
-Za mało -cieszyła się -Mozemy jeszcze wypic za udaną zabawę.
-Obym sie mylił.W Każdym razie, wiem, ze ona sobie poradzi. -ijuz nie marudzil tylko postawil im najdrozszego szampana
to machnął do kelnera, aby im podał jeszcze raz to samo...- Mówisz i masz...
Lucia szampana nigdy nie odmawiałą! więc się napiła i podeszła do Marii- Szampan od naszego przyjaciela, kochaniutka... musisz się napić- i podała jej kieliszek- Co tu porabiacie gołąbeczki?- i zerknęła na Damiana.
- Odpoczywamy od muzyki, prawda Maria?
-Inaczej bym to nazwala. Tylko nasze nogi odpoczywaja -zasmiala sie i wziela szampana -No to wypijmy za to co tu i teraz! -krzyknela by tony z Mauro podeszli zeby sie wszyscy stukneli
No to pewnie zaczekali na gejusków - za spotkanie... oby więcej takich!- i się napili wszyscy zamiast tańczyć na parkiecie
A Mauro jeszcze kupil jednego szampana, wstrzasnal i otworzyl i polal wszystkich haha zeby dupeczką sie sutkiodznaczały hahah
-Estas locooo! -zasmiala sie Maria odwrocila tylem, zeby nie dostac w buzke za bardzo
-Zmoczyles nam przyjaciolki, nieładnie -rzekł Tony
hahaha bezczelny! Lucia i bez tego miała odznaczające się sutki hhaah Piszczała jakby nie wiadomo czym dostała, ale się cieszyła i zamówiła jeszcze jednego drinka! i jak się tak bawili to się nagle zrobiło ciemno! i muzyka przestała grać...
Maria byla wstawiona, ale sie zlękła. -Co sie stało? Nie odchodzcie od grupy...
- Chyba brakło prądu...- powiedziała lucia...
Damianek skorzystałz okazji i tulił Maryśkę..
i włączyli powoli małe światełka i pozwolili się ludziomw klubie bawić razem z gwiazdą
https://www.youtube.com/watch?v=clL5b-XyiGo
ella no esta buscando novio quieresalir a joder hahah
Maria nie wiedziala, ze dzis w klubie ma kto byl wiec sie zaskoczyla. No i tez sie wkurzyla, ze ma schizy ciagle po tej mafii w lesie. -Tony, twoj ulubiony wokalista -powiedziala mariai spojrzala na Damiana-Bałes sie?
- Tylko o Ciebie, skarbie..- powiedział uśmiechając się- i jak już było trochę jaśniej to podszedł do nich Miguel.
- Widzę, że się dobrze bawicie...
Stesknila sie za nim.Nie sądziła,że sie zjawi -A ty chyba sie skonczyles dobrze bawić...z ta do ktorej mial byc ten smsa, co przezprzypadek go dostalam.
- Jesteś pewna, że o Panią chodziło?- zapytał i spojrzał na kelnera.- Whisky z lodem...
Lucia się przywitała z braciszkiem- Ayy jeszcze nie pisałam, że wracam, ale rozumiem, że Maluma Cię przyciągnął... zabawisz się teraz z nami niż z kimś kogo tu nie ma...- powiedziała uśmiechając się.
- Kleisz się Lucia...- i zerknął na resztę ciekaw co tu się działo
A Maluma się dalej męczył
https://www.youtube.com/watch?v=HjoHUBg-_2Q
-Chodzcie, podejdziemy blizej. Jestem zachwycony -powiedzial tony i z lampka szampana pchal sie blizej malumy ha
Maria lukała na Miguela -Po co tu przyszedles? Nie lubisz podobno takich miejsc.
Uśmiechnął się- Obowiązki zawodowe....- i zerknął na scenę.- Wypiję i się będę zbierał, skoro dobrze się bawisz z Damianem- który ofc,że był zadowolony, że ma maryśkę dla siebie..
-I bedziesz wracal samochodem po alkoholu?
Damianek się wtrącił- Oh daj spokój skarbie, Miguel jest dorosły, wie co robi...
a maluma ostatnią już zagrał a potem zniknął
https://www.youtube.com/watch?v=X2-ErkGoQgc
Tony spiewal z Maluma i obrazal Lucie, apozniej jeknał ze Maluma zniknal.
-Nie mow do mnie skarbie -powiedziala do Damiana, bo co to mialo byc hahaha -Wiesz co robisz? -zapytala Miguela
za co ją obrażał?!!!!!!!!!!
- Owszem...- i napił się zerkając na nią, aby ukryć uśmieszek jak pojechała Damianowi, który już nie wiedział coz nią robić.
Hahaha obracał:(
-Swietnie....ja tez wiem -i wypila duszkiem do konca i poszla sama na parkiet tanczyc, ale po malumie chyba chcieli dac ludziom odsapnac i puscili jej smeta ha i oglupiała:(
https://www.youtube.com/watch?v=HBR1RE-tSYI
to Damian zerknął na Miguela.- Przeszkadzasz mi... już byłem blisko, wiec bądź tak mily i wracaj do siebie, Miguel... Ona Cię nie chce, więc nie psuj mi planów..- powiedział i poszedł do amryśki.- chyba potrzebujesz pary do tego...
Myslala na poczatku, ze to Miguel, ale ogarnela sie. Nie miala juz po alkoholu sily walczyc, wiec zgodzila sie i objela go i tanczyla z nim do tego.
Miguel dopił swoje whisky i rzekł kelnerowi, aby puścili jeszcze jedną wolną...
https://www.youtube.com/watch?v=xKx45sgPD8k
i wyszedł...
Lucia się dalej bawiłą, skoro już nikt jej nie obrażał!! - Jeszcze jednego drinka potrzebuję, ale chyba skończy się to kacem!