Nie jesteś zalogowany na forum.
No to jak cos mu odwalilo i byl mily to juz sie z niego na razie nie smiala:D
-Dzis takie slodkie drinki...
- Nuda, idę po whisky, chcecie coś jeszcze? - zapytał i zerknąl na nie.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Sama by sie napila whisky, alenie chciala sie nawalic -Ja podziekuje. A ty Lucia?
- Moje drinki są bardzo ok... Nawet jestem zaskoczona, ze Maria wybrała kolory zamiast whisky...
Damian więc podreptał sam do baru, a lucia zerknęła na maryśkę- Moze jednak wolisz coś mocniejszego? Mikie na pewno nie będzie o to zły..
-Wole sie trzymac na nogach. Nie chcialabym, zeby ktos mi zrobil niestosowne zdjecia i puscil w internet...-skrzywila sie lekko
Lucia przewróciła ślepkami - No cos ty! Do końca życia chcesz się pilnować? Już by mi się odechciało kariery w takich okolicznościach..
-Nie chce teraz nikogo zawiezc. To nie jest tak ze jestem ja i tyle. Moze skoro Damian dolaczyl to zadwonie po Miguela tez.
- Niech będzie, w końcu nie będzie o nim plotkować przy Damianie...
maria wstala by Damian zobaczyl, ze jest sexy a nie gruba haha i zadzownila do Miguela.
hahaha nie zwracał na nią uwagi hahah Wrócił z whisky do nich - Już wzywasz taksówkę?
-Spokojnie. Jeszcze tu posiedze -wrocila na miejsce -Dzwonilam po Miguela. Bedzie niedlugo.
- Ah więc posiłki wezwałaś.. - powiedzial i się napił i usiadł koło Lucii. - Więc co tu porabiałyście same?
-Rozmawialysmy o babskich sprawach. A ty umiesz sie wbicna babska impreze -zasmiala si einapila nowego drinka
- Jasne... lubię ogrywać robię striptizera na wieczorach panieńskich -powiedział uśmiechając się a Lucia się zaśmiała.
-Lucia,na moj wieczor panienski zamow kogos innego -zasmiala sie Mery
Zaśmiała się- Obawiam się, że Miguel nie zgodzi się na żadnego...
-Wiem, wiem. Nie szkodzi. I tak sie bedziemy dobrze bawic. Jak na ostatniej imprezie jak Miguel wyjechal -zasmiala sie
- I jak się to skończyło? - zapytał Damianek zerkająć na nich
-Przyszliscie wszyscy i sie porobilismy -powiedziala przypominajac mu jak sie wjebal z innymi chlopami i jezcze do jej sypialni
haha co? Nie pamiętam tego.....
I jak tam siedzieli to się zjawił w końcu Miguel, zamówił whisky i za wskazówkami Ishiro poszedł do ludków - COś kiepsko wam idzie to upijanie się..
no jak nie! miguel wyjechal a ona sie spotkala z Lucia, a potem wpadl Damian z kumplami. Zaciagnal laske do jej sypialni i miguela i chcial ruchac ale Maria go wygonila ha
-Jasie nie upijam. Pije grzecznie -usmiechnela sie do Miguela jak przylazl
z tą dupką coś mi świta hahaha
Mikie usiadł obok niej i ją pocałował w szyję, nie wiedząc czy wpadną na jakichś jej fanów - I tak nudno Wam, że przypomniało się Wam o mnie?
-Chcialam,zebys dolaczyl, skoro juz Damian sie wprosil -zasmiala sie
zaśmiał się- AH więc to wina Damiana...
Damian się napił - Siedziały same, więc musiałem je ratować z opresji..
-Jak laski siedza sameto oznacza, ze zle dla facetow? Matkooo -zasmiala sie i musialo sie jeszcze to stac przyMiguelu wiec podlecialo 2 fanow do Marysi i sie rzucilido zdjec