Nie jesteś zalogowany na forum.
Haha jak mogl!!!! Paco byl zachwycony. Mial nadzieje, ze go zobaczy ze sceny. Maria sie usmiechnela do swoich jak ich widziala.
A potem zaspiewala kolejna piosenke i zatanczyla specjalnie dla miguela
https://youtu.be/FHWKhuaD1Jw
1:15
uszy wiedną.... nie ma bez darcia japy fanów?!!!!!!!!!
Miguel jej taniec zobaczył później, najpierw dojrzał tych tancerzy!!! i zastanawiał się czyj to był pomysł!!!
https://youtu.be/W3xReKBN4s4 odresować się muszę ahhaha
Obserwował ją jak jej idzie i nie widział Paco, ale Diana go jakimś cudem znalazła i podeszła się przywitać, miała nadzieję, że Maria ich zobaczy a co!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
https://youtu.be/6yiDHmsXDK8
Tu nie ma darcis fanow dobra jakos i krotkie wiec prosze posluchac!
Maria nie wieziala go z Diana jeszcze. Poczula sie bardzo.
Tatus byl dumny i sie cieszyl do rodzicow Miguela zeby chwaluli jego corke haha
A miguel akurat malo slyszal diane bo jakis przyjechal fan moze z brazylii bo tam pojeby i darl mu sie nad uchem Dulce! te amo!
już lepiej, ale dupy nie urywa nadal
hahaha przywitali se tylko, Diana nie chciala wyjśc na złą, więc nie nalegała na nie wiadomo jaką pogawędkę w takim miejscu jeszcze! Wspomniała tylko, że z małą wszytsko ok i życzy mu powodzenia, pomiziała go po ramieniu i poszła, a mikie spojrzał na gościa, aby pojął, że pozostanie to platoniczną miłością!
Mamusia mikiego była taka miła, że pomachała do tatusia maryśki i pokazała mu kciuskiem w górę, bo ofc, ze byli dumni z tego co maria osiagnela z ich synkiem ahhaha
Wiecej nie daje bo nikt tu nie chce sluchsc tego poza mna hahahaha
W kazdym razue Maria pogadala do fanow i znsjomych ktorzy przyszli, dziekowsls rowniez zs przybycie, przedstawiala muzykow i zjebanych tancerzy, ktorych jej wjebali hahah
I prZy ostatniej piosenke dopiero wyczails Miguela i spiewala patrzsc na niego.
więc wrzucam Precisamente Ahora ahhaha
Mikie się uśmiechnął do niej, ale niestety był świadomy, że jeszcze wiele pracy przed nią, nimi, aby wychodziło perfekcyjnie... Jednak jak na pierwszy taki duży koncert uznał, że sobie poradziła, nie był tak krytyczny jak Damian, który uważał, że to totalna klapa.
- Tydzień z nią trenowaliście! Nie chcę wiedzieć jak wyglądał pierwszy dzień, skoro teraz jest tak marnie.... Tyle kasy poszło się jebać, bo ani nie wygląda ani nie śpiewa tak jak trzeba.... Wszystko do dupy! Tyle wysiłku poszło na marne, nie wierzę!
Pozniej poszedl bis i sie pozegnala. Wszyscy byli wzruszeni i zadowoleni poza Damianem i pewnie poza Diana hahah
Maria zeszla ze sceny i poszla na zaplecze, ale byla dalej roztrzesiona -Ahh ale emocje.
to Mikie na bisie wybrał się za scenę, bo tam mógł- Byłaś świetna, kochanie..- powiedział i ją objął i pocałował.
Odwzajemnila jak byl taki odwazny -Dziekuje! To dla mnie tskie wazne, co myslisz.
- Ale żeby nie było to jest jeszcze nad czym rpacować...- powiedział śmiejąc się. - Wykończona? Lucia zaprasza na imprezę...
-Bede pracowac-usmiechnela sie -Na impreze nie mam juz sily. Ale niech wszyscy tu przyjda to chwile pogadamy...moze tak byc? Albo jutro sie umowimy?
- Wolę mieć ich dzisiaj z głowy, abyś jutro byłą tylko moja.- powiedział zacieszony
-to niech przyjda-usmiechnela sie -A twoj sms przed koncertem...umiesz mnie rozproszyc.
- Nie wiem o czym mówisz...- powiedział i poszedł pozbierać ludków na zaplecze.
No to rozmawiala z ludkami na zapleczu, a potem poszla do swojej mini garderoby i tam czekala.
Tatus sie zalapal, Tony z Elena i Fernanda.
Silvia wiadomo nie poszla, bo miala swoja dume. A Paco by nie wpuscili hahah
chryste jak oni się posypali w te kilka lat ahhaha
https://www.youtube.com/watch?v=OYzH_C1cpAc
a rodzice MMkiego ucałowali tylko maryśkę i się wykręcili zmęczeniem, cow ich wieku było zrozumiałe ahhaha Lucia z Gabrysiem się też dokleili, Daminek potrzebował alkoholu ahhaha więc jeszcze tylko Mikie doczepił się do nich.- SKoro są wszyscy to możemy otworzyć szampana i świętować początek przygody Marii z show biznesem- powiedział i spoko, że otworzył szampana i każdemu nalał, bo się przygotował
Kto sie posypal bo Dulce coraz lepiej ha
Maria sie zacieszala i poprzytulala ich wszystkich i wziela swoj kieliszek od Miguela -Mam nadzieje, ze sie dobrze bawiliscie. To wasze zdrowie!
-Twoje moja piekna! Zajebiscie sie bawilem! Dobrze, ze uzywam dobrego antyperspirantu-rzekl tony. Elenka sie zasmiala -A ludzie juz cie kochaja. Piszczeli jak opetani, a potem mowili jaka jestes boska.
hhahaha poncho zdziadział, nie wiem jak chavez, ucker wydoroślał, ale rozne fazy przerobił hahaa anahi miała najlepszy czas wtedy, potem już niestety hahah maite sie wyrobiła, a dulce jak ucker haha rozne formy przerobila, ale nie ma szalu haaha z takiej dzieciarni wyrosli hahahaha
- nawet nie wiecie ile razy rzucała to wszystko, aby osiągnąć to co ma... Dziwne, że ja to przeżyłem, na pierwszej linii frontu - powiedział rozbawiony
Zasmiala sie -Tak bylo. Gdyby nie Miguel to bym sie nie zdecydowala. Wszystko dzieki niemu...i jeszcze musze bardzo podziekowac Gabrielowi, ktory byl wnostatnim tygodniu ciagle i mi pomagal bardzo mocno we wszystkim.
Tony sponrzla na Gabriela i podniosl brewki -Uyy ladniutki.
Gabryś się ładnie ukłonił. - Cała przyjemność po mojej stronie...
Miguel mu pokazał paluszkami, ze ma go na oku, skoro tak urósł przy amryśce, Lucia się zaśmiała do Toniego. - Zajęty...
-Bede pamietal-zasmial sie Tony do Lucii
Maria sie usmiechnela i przytulila sie do Miguela.
- to co? Był beforek to teraz zbieramy się do klubu? - zapytała lucia jak już kazdy szampanika chlusnał
-Ja moge z Elena wyskoczyc, bo jutro wolne -zacieszyl sie. Ojciec sie pozegnal z corka i pojechal do domu.
Maria jednak musiala odmowic-Przykro mi, ale dzis juz odpadam, Lucia...
- Ayy Maria... to twój wieczór, jak możesz odmawiać, chociaż na godzinkę... na jednego drinka, no dalej, nie daj się prosić... Dzisiaj obiecuję być grzeczna i będziesz spać z Miguelem...- chociaż pamiętała co mówiłą o penisie jej brata!!!
Miguel się uśmiechnał - I właśnie dlatego, że Maria chce ze mną spać musi Wam odmówić..
-Obiecuje, ze umowimy sie niedlugo na impreze. Juz postanowilismy, ze wracsmy do domu-usmiechnela sie do nich i do Miguela