Nie jesteś zalogowany na forum.
Zadrzala. Mogl wyczuc ze sie zmoczyla ha odsunela sie, zeby nie przeginac przy ludziach. Ale jej sie goraco zrobilo.
to jak się odsunęła to i on zagrał wg jej zasad - Jeszcze jedna woda z cytrynką?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Poprosze...-odpowiedziala starajac sie uspokoic w srodku
- Spotkamy się przy stoliku - pocałował ją jeszcze i poszedł do baru
Wziela kilka glebszych oddechow i szla powili do stolika. Nie mogla jednak wypedzic tych brzydkich mysli o jego palcach na majcioszkach
to jak się zastanawiala to pewnie ją szturchali na parkiecie jak się wszyscy bujali na parkiecie i nie patrzyli na prawo i lewo.
Mikie ogarnął whiskacza sobie,a jej wodę i polazł do stolika jak czołg na wojnie, bez ociagania się jak maryska
Tez doszla do stolika i usiadla przy nim -Dziekuje za wode...Miguel -usmiechnela sie i napila sie od razu.
- NIe ma za co, maleńka... - powiedział uśmiechając się.- Nie jesteś zmęczona?
-Troche jestem...ale poczekam az dopijesz whisky-usmiechnela sie i dotknela go po udku ale nardziej wyezej niz nizej
Mikie uniósł brewkę i do stolika się przyczłapała gwiazda i cmoknęła Mikiego w policzek, a potem usiadła obok maryśki ha
- Cześć Mikie, może przedstawisz swoją koleżankę?
Hahahaha akurat tak tandetnie
Maria spojrzala na nia. Czekala az Miguel ja poprawi
Mikie się uśmiechnął.- May to Maria, Maria to Maite...
Maite jej podała rąsie. - Jesteś nową gwiazdką wytwórni czy dopiero się starasz, aby nią zostać?
Hahahahhahaah jak mogl!?
-Hola May...dopiero bede wydawac płyte. -usmiechnela sie miło -Bardziej staram sie, zeby moja muzyka dotarla do ludzi niz do bycia gwiazda.
- Jeśli będziesz pracować z Mikiem, bez zaciągania go do łóżka to masz szansę...- powiedziała i uśmiechnęła się do MIkiego.
Mikie z poker face napił się whisky, ciekaw czy Maryśka się przyzna, ze już go zaciagnęła do łóżka.
Skoro on ja przedstawil tak beznadziejnie jak tylko Maria to nie miala zamiaru nic mowic.
-Wiecej pracuje z Gabrielem -powiedziala milusio ha
Mikie się zacieszył. - Chyba muszę go wysłać na długi urlop...
May się uśmiechnęła.- W takim razie dasz sobie radę.... Ok, uciekam... SPotkamy się niedługo Mikie, baj...- i poszła dalej do ziomków. Jak zostali sami to mikie spojrzał na Maryśkę.
- W domu mówiłaś, ze wolisz pracować ze mną niż z Gabrielem...
-A co mialam powiedziec? Przedstawiles mnie jako twoja kolezanke...
Zacieszył się. - Tylko was sobie przedstawiłem, bez wdawania się w szczegóły, kochanie... Do niczego nie jest jej potrzebna wiedza, że jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi...
-Kim jest twoja kolezanka? Maria...-skrzywila sie -Rob jak uwazasz, Miguel...tylko pozniej sie nie dziw -powiedziala wstajac
- Czemu mam się dziwić i dlaczego wstałaś? - zapytał zaskoczony.
-Wstalam bo ide sie przewietrzyc...poczekam przed klubem, az wypijesz...w koncu i tak jestem tylko Maria, to moge chodzic sama, nie? -i wyszla przed klub
Westchnął i sobie chlusnął do końca i wyszedł zaraz za nią. - Maria nie zachowuj się tak... Życie prywatne nie ma nic do zawodowego...
-To nie mialo nic wspolnego...ale niewazne...-i przypomniala sobie jak ona powiedziala o nim jak przyszedl Paco
-Paco nie...jestem z moim mężczyzną.
A on:
Mikie się uśmiechnął.- May to Maria, Maria to Maite.
https://www.youtube.com/watch?v=OSKTuRj9cQw
Aw klubie lecialo i jeszcze ja bardziej dobijało.
- Maria jak nie jest ważne? May od razu wspomniała Ci o łóżku... Myślisz, że jak większość dziewczyn się tutaj dostała? Chcesz być postrzegana jaka ta, która nagrała płytę, bo sypia z kim trzeba?
-Mozna bylo to wyjasnic...nie sadzisz? Miales byc przy moim boku...a nie sie nie przyznawac do mnie. Zakochani ludzie tak nie robia...-westchnela -Ja poprowadze, bo piles -dodala i poszla do auta