Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ale wspanialy dzien. Bardzo mi sie podobalo. Dobrze sie czulam...no i z toba w garderobie mmmm.
Uśmiechnął się. - Mi się garderoba podobała najbardziej...Szampan na początek?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Szampan i stek, koniecznie. Od razu -zacieszyla sie
to jak przechodził keler to mikie go zaczepił i poprosił o bąbelki i krwiste steki ahhaha resztę mogł kelnerzynka dobrac sam, albo wg planu kucharza haha - Niech dodatki będą niespodzianka..
-Tak jest. -odprla i gladzila go po udku -gabriel powiedzial, ze sie zakochales we mnie na nowo.
- Hmm a skąd Gabriel ma takie informacje?
-Chyba po twoich maslanych oczach...
zaśmiał się- Nie wiem o czym mowa..- i ją pocałował.- Świetnie wyglądałaś w każdej scenie, maleńka..
Usmiechala sie i mu dowalila, bo jej sie nasunelo ha -Frida Kahlo kiedys powiedziala...kochaj mezczyzne, ktory bedzie patrzyl na ciebie jakby byla magią.
- Dla mnie możesz być czym tylko zechcesz... akceptuję wszystko.- powiedział zacieszony
Pocalowala go w usteczka -I ja akceptuje wszystko u ciebie...
- Ale chyba nie marzą ci się znowu włoskie wakacje..- powiedział zacieszony
-Do marzen to nie nalezy, ale jak bedzie trzeba to jade z toba.
to już wolał nie rozmawiać p tym i dostali szampana. - Za dzisiaj i za twoją trasę koncertową, kochanie..
hahaha też bedzie w temacie kariera? aaha
Hahaha no zapewne
-Za to, ze wszystko idzie dobrze-stuknela sie z nim i napila od razu polowe ha bo lubila
hahahaha głdoowała, piła ahhaha jakby ją do nie wiadomo jak ciezkiej roboty zagonili ahhahaha
- Jestem pewien, że tak będzie cały czas..
Ochotke miala hahah moze ciaza:D
-Jutro skonczymy wczesniej to wtedy podnedziemy do sklepu po rzeczy do Aspen. I jutro trz napisze do Fernandy. Dzis juz nie mam glowy do tego.
hahahahhaa tamta może hahaha
- Oczywiście... chociaż nie wiem czy Lucia już do niej nie pisała, skoro wspomniałaś o niej podczas kolacji.
Zasmiala sie -Lucia jest taka pocieszna. Lubi bardzo zaszalec. Huczne imprezy.
- Hmm... za to ty jesteś jej przeciwieństwem... spokojna i zwolenniczka domówek...
-Ale przy tych domowkach ulubie poszslec...potanczyc. Lubie tanczyc bardzo na imprezach.
- dobrze, zorganizujemy jakąś... Wolisz ogniste tango, zmysłową rumbę czy spokojnego walca?
-Tango...argentynskie mmmmrrrr-zacieszyla sie -jak Shakira w objection. Sexy
zaśmiał się- akurat tego teledysku nie znoszę.... - no i dostali swoje steki w końcu- Oh idealne podsumowanie dnia..
-bo nie umiesz tancYc tango-powiedziala mi i napika sie