Nie jesteś zalogowany na forum.
to mamusia się uśmiechnęła do niej milusio - Zasługujesz na wszystko co najlepsze, Maria.. Jeśli będziesz kiedyś chciała porozmawiać to wiesz gdzie mnie znaleźć.. bez względu na to, że Miguel jest moim synem...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dziekuje z calego serca -usmiechala sie ale ciagle nie pamietam jak ona miala na imie hahaha
To Tony dowalil do wszystkich -Nie ma problemu, ktorego nie rozwiazalby seks.
tak jak na prawdę się nazywa hahaha Mamusia zerknęła na niego, Lucia przemilczała sprawę, a mikie akurat wrócił na słowo sex i zerknął na wszystkich
- To co z tym sexem?
Tony sie dziwil, ze nikt nie podlapal hahahah Tylko go jego chloptas pomizial po ramieniu.
-Mowilem, ze wszystkie problemy rozwiazuje seks, ale nikt nie ma odwagi przytaknac.
Mikie zerknął na Maryśkę,a potem na toniego- W takim razie nie mają problemów albo sexu... Ale coś w tym jest z tego co mówisz..
Maria te ztylko zerknelana Miga.
Tony westchnal -No coz. Mozliwe. To moze zdradzicie kiedy Mariazaspiewa na zywo Presentimiento? Jak slysze w radiu to jestem taki szczesliwy. Slyszeliscie?
-Jestemdumny z corki -powiedzial tata bo nie chcial sie wypowiadacdalej, ze wolalby, zeby zostala w akademii
- Myślę, że maria poinformuje was kiedy nadejdzie ten właściwy dzień...
To juz nie wnikali i jedli przekaski i popijali alkohol. Tatus po alkoholu troche wyluzowal. Juz normalnie zagadywal...mame miguela o nieznanym imieniu kurwa
-Dlaczego to zrobiles? Zoragnizowales te impreze? -zapytala Miguela
no kurwa Victoria do chuja nie?!!!
Uśmiechnął się do Maryśki.- Przecież mówiłem, że Lucia miała w tym swój udział... Chcieliśmy sprawić Ci chociaż trochę przyjemności... a poza tym na kolacji we dwoje chyba byś się tak dobrze nie bawiła.... Chciałem, aby to były twoje wyjątkowe urodziny i abyś je dobrze wspominała, kochanie...
Zaczynala mowi, ze nie jest kochanie, ale w sumie juzmiala dobry humor, wiec sie zasmiala
-Nie jestem, a no niewazne...mimo wszystko dziekuje zato.
- cała przyjemność po mojej stronie i Lucii.. Po waszej różowej kawiarence chciała Ci zrobić cukierkowe urodziny, ale na szczęście mama ją przekonała, aby nie przesadzała... Chociaż misiak nie jest taki zły... Będziesz go mogła przytulać zamiast mnie - powiedział z uniesioną brewką.
-Jak jest od Lucii to bede przytulac. Jeszcze moge przytuac np Tonego -i go szturchnela.-Quee? -zapytal
-Nie nic -usmiechnela sie
to żebyś nie musiała myśleć to w końcu kelner przylazł i zamówili coś lepszego do jedzenia niż tylko przekąski i więcej szampana, a mikie zerknął na wszystkich - No chyba, że ktoś woli coś mocniejszego, np whisky?- i tu zerknął na tatuska, toneigo i jego przydupasa...
Ale nikt nie chcial hahaha nie bylo tuprawdziwych mezczyzn hahah
Maria wypilabywhisky, ale po ostatnim wolala sie oszczedzac.Jak jej nalali wiecej szampana to popijała.
to Mikie zerknął na Maryśkę - A ty Maria? Nie chcesz whisky?
-Po ostatnim kacu, chyba odmowie.
Uśmiechnął się- Aha.. czyli wymiękasz i to w swoje urodziny... - podał jej kluczyki- więc wracasz.. - i zamówił sobie whisky! bo na szampana nie mógł już patrzeć aaah
Zaśmiala sie -Mialabym cie odwozic? Pije szampana, to tez alkohol.
- to tylko trochę bąbelków...- powiedział uśmiechając się.- Zanim wyjdziemy nie poczujesz, że coś piłaś..
No to teraz jejzadzwonil telefon -przepraszam...-przeprosila wszystkich i poszla gdzies dalej odebrac!
ale mikie nie był tak miły tak ona i przeprosił, ale ofc, że poszedł za nią podsłuchać czy to ten goguś paco haha
-Tak...tez zaluje, ze cie nie ma..umowimy sie niedlugo. -powiedziala dotelefonu i ogarnela, ze Miguel sie czai
to nie mógł im pozwolić na taką pogawędkę hahaha pociągnął maryśkę, tak aby nikt ich nie widział
To jej prawie telefo wypadl z reki. Biedna fernanda po drugiej stronie nie wiedziala co sie dzieje. Maria tez sie zlekla -Estas locoo?!
to jej zabrał telefon- jest zajęta..- rzekł nie wiedząc, ze to fer a nie paco i trzymał telefon,a maryśkę pocałował od razu zamaist jej odpowiadać na pytanie