Nie jesteś zalogowany na forum.
-Pytasz w seksie czy ogolnie?
zaśmiał się- Oczywiście, ze o sex..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jestem bardzo zadowolona z naszego...ale moglbys mnie polizac tam...
uśmiechnął się- Spodobało Ci się jak językiem rozpieszczałem twoją cipkę?
-Podoba mi sie...bardzo...-patrzyla mu w oczy
Pocałował ją w usta. - więc już wiemy na czym oprzemy grę wstępną, kochanie..
Sama go pocalowala, a potem wziela kieliszek -wzniesmy toast...za nas...za nasza milosc
-W takim razie... mam coś dla Ciebie..- powiedział uśmiechając się i podał jej pudełeczko z taką bransoletką
Zdziwila sie, no ale odlozyla kielonka ha i wziela pudeleczko. Bylo za duze na pierwcionek ha ale i tak jej serce zawalilo. Otworzyla i usmiechnela sie
-o boze...jest piekna...
- tak jak ty, kochanie.- pocałował ją w szyję.- Chciałbym Cię w ten sposób zapewnić, że tylko Ty się liczysz, kochanie... Nie ma nikogo ważniejszego
-Zapniesz mi ją?-zapytala i patrzyla mu w oczy - twoje oczy mnie zapewniaja o tym...
- Ahh brązowe kamyczki nie są już takie ładne - powiedział co wiedział i zapiął jej bransoletkę
Usmiechnela sie -Dla mnie najladniejsze...-i jak jej zalozyl to go pocalowala -Bardzo dziekuje...nie musiales.
- Ale chciałem...- powiedział zacieszony.- Jest po lampce wina?
-Z checią -usmiechala sie i lukala na swoja raczke w branso od niego. Jeszcze jej pierscionka brakowalo swiecacego hah
hahaha jeszcze długo jej będzie brakować, chyba, że mafia ją dopadnie pierwsza hahahha
to jak kelner przechodzil to poprosił, aby znowu im podrzucić winko. - Jak wróci możemy mu pomarudzić o deserze...
-Wezmiemy na pewno-pogladzila go po rączce -Teraz ja musze pomyslec o prezencie dla ciebie.
- Kochanie... przecież nie dlatego podarowałem Ci bransoletkę..
-Wiem, wiem...ciesze sie, ze jestesmy razem...
- I jeszcze długo, długo będziemy....
-Polecimy na rekord -zacieszyla sie
- Hmmm twój czy mój? Ah.. czy twojego już nie pobiliśmy?
Zasmiala sie i zacieszyla -Pobilismy...wiec musimy teraz na twoj...wiedzialam, ze z toba bedzie inaczej...
- Ze mną zawsze jest inaczej, kochanie...- powiedział uśmiechając się i jego komórka zadzwoniła.- Przepraszam, nie wiem kogo niesie...- i zerknął, a to mamusia, więc odebrał.- Mamo, co za niespodzianka, coś się stało?
- Jeszcze pytasz! Właśnie Lucia mi powiedziała o ciotce Marii, jak ona się czuje? Możemy jej jakoś pomóc?
No to już Mikie uznał, że nie on się będzie przejmował przecież hahah- Zaczekaj, dam Ci Marię...- i podał Maryśce telefon
Miala niezla minke jak jej podawal telefon. Mega zaskoczona z wtf bahah
-Halo? Dzień dobry Pani...-i zapomniala imienia wiec nie dodala hahah