Nie jesteś zalogowany na forum.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Miguel po krwawej wycieczce do lasu zjawił się w bistro i zamówił sobie kawę i ciasteczko.
Wpierdzielał sobie ciastko i zastanawiał się co robić w dalszej części dnia, oczywiście miał oczy dookoła głowy, aby obserwować wszystko dookoła
Tutaj sie umowili, ale Tony napisal jej smsa, ze jednak nie dotrze ha Wiec zostala sama. Zamowila sobie mocna kawe i ciastko i usiadla do stolika.
to jak się rozglądał i ją zauważył to się zakrztusił kawą, a potem podszedł do niej - Śledzisz mnie?
Ofc byla juz przebrana po lesie, bo brudna nie chodzila.
Byla taka zaskoczona. -Boze...chyba ty mnie. Zostaw mnie w spokoju. Nic nie powiem...
uniósł brewkę- Jasne.... więc informacja, że ktoś coś widział w lesie w rękach psiaczków to nie twoja sprawa?
Zdziwila sie, ze on juz mial to info!
UDawała, ze nie
-Nie wiem o czym mówisz...
to się oparł rękami o jej stolik i nachylił się do niej- Pamiętasz jak mówiłem, że każdy ma swoją wtyczkę? Nie uważasz....jak ci tam...- powiedział, bo NN była!
-Nikt mi nie bedzie mowil co mam uwazac. Niewazne jak mam na imie. Kim ty jestes?
- A na kogo wyglądam?
-Na cwanego...zadufanego w sobie, wszechwiedzacego...-i jak luknela mu w oczy to jej sie jakog glupio zrobilo i nie dokonczyla
Uśmiechnął się- Niestety nie jestem wszechwiedzący..
Juz nie patrzyla na niego tylko w stolik -Mowie powaznie...nic nikomu nie powiem z tego co widzialam. Zapomne o tym i o tym, ze ciebie tam spotkalam tez.
Zaśmiał się- Oh nie musisz o mnie zapominać... nie zrobię Ci nic złego, nie musisz się bać... Nie jestem od nich..
-Tak? -zapytala i spojrzala na niego uwaznie -Myslisz, ze jestem glupia? Jestes wiec z przeciwnej druzyny? co innego bys tam robil? Byles zainteresowany,a pozniej rozmawiales z kims wyzej...
- Zawsze coś dla ciebie jest białe albo czarne?- i przysiadł się obok niej i poprosił, aby mu kawkę przenieśli a co będzie sam latał
Uniosla brewki -Nie mowilam, ze masz sie przysiasc...czekam na kogos -zmyslila -I nie jest wszystko czarno biale...ale tak to wygladalo...wygladasz tez na...niemiłego...
- bo nazwałem cię paniusią?
-Miedzy innymi...
- Przepraszam.... zresztą jak widać niepotrzebnie się martwiłem, bo sama się prowadzasz
-Martwiles? Mowiles szefowi, ze musisz miec mnie na oku...scisnales mnie za ramie...
- Słucham?- zapytał zaskoczony- Powiedziałem, że nie mam ochoty cię niańczyć..
-Myslalam, ze kaza ci mnie sledzic przez to ze bylam swiadkiem...
- Już chyba wolałbym od razu wpakować ci kulkę w łeb- powiedział prosto z mostu i napił się kawki
Patrzyla na niego uwaznie. Nihgdy nie miala doczynienia z takimi ludzmi ha
-wolalbys, ale tego nie zrobiles...mam ci dziekowac?