Nie jesteś zalogowany na forum.
- No jakoś nie czuję, ze tu jest moje cudowne drzewko - westchnęła - a jak żadnej nie kupimy? Nie moga święta być bez chionki!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Na pewno w innym miejscu jakas znajdziesz...postaramynsie o to -mrugnela do niej i podeszly do Miguela -Lucia nic nie znalazla...trzeba jechac w inne miejsce...
mial ochote je zabić.- Lucia...proszę cię... nie musi być taka naj naj... Przecież dojdą jeszcze bombki i lampki.... wtedy będzie idealna...- i zerknąl na amryske szukajac pomocy, aby nie musieli nigdzie więcej krążyć
-Tez tak mysle, ale mozemy podjechsc w jeszcze jedno miejsce...to juz nikogo nie zbawi...
- OK, wezmę jakąś tutaj, ale najpierw chodźmy po światełka i bombki...
-Miguel umocuje tez twoja na samochodzie...po co dwa razy z tym latac. Skoro chcesz tutaj to juz ja wybiwrz. A potem wezmiemy bombki i swiatelka...-powiedziala i uznala ze wolalaby byc z dzieckiem na tych zakupach haha
No to ich olała i poszła dalej szukać.- Mówiłem, ze to będzie cieżka sprawa
-Mogles uprzedzic wyrazniej. Napilabym sie -zasmiala sie
zaśmiał się- Mówiłem, ale nie chciałaś słuchać, kochanie..
-Teraz modlmy sie, ze jakas tutaj wybierze...chociaz jus czuje co to bedzie z ozdobami...wiesz co? Wracam do domu-powiedziala oddalajac sie
to ją pociągnął za rękę do siebie- Wpakowałaś nas w to, to teraz się męcz...
Zasmila sie -Ja mialam byc tyllo twoja tarcza.
- Wczoraj, a dzisiaj już inna kwestia - powiedział uśmiechając się i ją pocałował.
Objela go za szyje i odwzajemnila. Aaa przypomnialo jej sie dlaczego jej sie slub snil. Bo jej zajebal tekstem ze ma powiedziec tak haha
hahahah już o tym dawno zapomniał hahaha - Może za choinkami sprawdzimy czy nas widać?
Podniosla brwi -To chodz...ukryjmy sie...
to się zaskoczył.- Oh.. musisz zaczekać zaniosę choinkę do samochodu, aby nam nie zniknęła.
Usmiechnela sie-Chwila przepadla. To zaniesx choinke, a ja poczekam na Lucie.
- Jesteś niedobra....- powiedzial i poszedł z choinką,a Lucia w końcu znalazła swoją choineczkę i wróciła do maryśki- A miguel gdzie? Musi zabrać moją choinkę..
-Za chwile wroci i zabierze. Spokojnie-usmiechnela sie do niej -Ciesze sie, ze znalazlas. A wiesz co...dzien przed swietami bede w telewizji...
- Oooo! Zaczynasz promocję swojej płyty?
-Zadzwonili do Miguela z prosba...wiec chyba tak. Mam zaspiewac jeszcze Presentimiento...by ludzie sie w koncu dowiedzieli...piosenka jest wysoko na listach.
- to wspaniale, chociaż pewnie będziesz ciągle w rozjazdach po nowym roku.. MIguel będzie jeździł z toba czy grzecznie czekał w domu z obiadkami?
-Bedzie ze mna -usmiechala sie bo tak sobie to wyobrazala -Kocham go...tylko z nim moge byc szczesliwa.
- On przy tobie też lepiej wygląda... ten ostatni miesiąc nie wpływał na niego dobrze... Tego Ci pewnie nie powiedział...