Nie jesteś zalogowany na forum.
- Serio?? - zapytał zdziwiony, bo takiego żulostwa nie znał ahahhaha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ohoo jestes za bardzo pwoazny na to? Pan powazny.
zaśmiał się - Nigdy tak nie piłem!
-No to prosze-podala mu butelke-Ty pierwszy…bedziesz mial ze mna swoj pierwszy raz-zasmiala sie
- Jesteś okrutna, że mnie do tego zmuszasz - powiedział zacieszony i zrobił dziubek jak do loda i się napił szampana
Usmiechnela sie, a potem napila sie ona po nim. -Bardzo dobry bez kieliszla-zasmiala sie i pocalowala go w usta z jezykiem
to już go szampan nie interesował i poczuwał się w pocałunki i znowu dobierał się do jej kiecki!
Odlozyla szampna i sama rozpierala jego. A potem macala po calym ciele, glownie po chuju. I nagle podala mu szampana-pora sie napic…
Zaśmiał się- o nie nie, teraz jest pora na dużo lepsze rozrywki, gia..- pocałował ja zamiast pic.
Odlozyla bie odklejajac sie od niego szampana na szafke j opadli na lozko -bardzo cie pragne, Massimo…
Cieszył się, bo wiedzial, że nadal prowadzi w starciu z jej rodzicami haha - pokaż jak bardzo gia...
No coz. Jej klapki na oczy zalozyl haha wlazla na niego i sie ocierala, a po chwli wsadzila sobie jego kutasa mega podniecona i zajeczala
Kiepskie te klapki miała lol - lubisz być na górze?
-Podoba mi sie kazda pozycja z toba…tak tez lubie-i zaczela posuwistym ruchem na nim jechsc i macac go po klacie
- a jaka najbardziej?- zapytał zaciekawiony
-Jak mnie przygniatasz cala-szepnela mu do ust i pocalowala go
Odwzajennil i się obrócił, żeby mógł ją przygniatać skoro tak się jej to podobało ha
I tak chwile sie poruchali
-Pozwol mi cos wyprobowac…-powiedziala i ogarnela im taka pozycje sexy
I krecila cipeczks parrzac jak ladnie na kutasie to wyglada
- nie man nic przeciwko próbowaniu, gia.... podoba Ci się ten widok? - zapytał zerkajav na jej cipk3
-Bardzo…a tobie?-zapytala i zaczela mruczec z podniecenia
To sam się chujkiem pchał w jej cipke żeby więcej wchodził. - lubie patrzeć na twoja cipke..
To w koncu niewyrobila i wlazla na niego i tak go posuwala
-Oh tak, Massimo…
- jesteś moją.... tylko mija- powiedział między besoskami upewniając się, że klapki jej szybko nie spadną haaa
-Tak…a ty jestes moj-powiedziala, bo tak myslala ha i w koncu tak doszli i trzymala go nadal i muslala po szyi
No przecież nie bzykal innych!!! Jak już było pooo to dla odmany pozwlil jej siedzieć na nim , bo anja Rubik z niej nie była haa - szampan po?