Nie jesteś zalogowany na forum.
Hotel Ricardo Valtierry
5 gwiazdek
Wiadomość dodana po 32 min 05 s:
Sala bankietowa w hotelu Ricardo hahah
W srodku mial byc pokaz, na scianach obrazy a na scenie jej przemiowienie.
Zajmowala sie jeszcze wystrojem
Wiadomość dodana po 2 h 24 min 59 s:
Skonczyla tu wieczorem. Myslala o Massimo wiec dala mu znac
Massimo zaparkował pod hotelem i poszedł jej poszukać
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zobaczyla go pierwsza bo byla za nim. Wiec podbiegla i objela go od tylu
Jakoś nie pomyślał o dupie z wczoraj, więc gii nic nie połamał i nie powykręcał haha Odwrócił się jednak dla pewności do niej - Cześć, zmęczona?
-Tylko troszke. Jak twoj dzien?-zapytala usmiechajac sie
- Sporo noszenia..- pocałował ją - CO robiłaś w hotelu? - bo może kochanków tu sprowadzała, a grała nietykalną haha
-Pokaze ci…-jeszcze raz ona go pocalowala i zaprosila go do sali -Tu jutro bedzie bankiet. Caly dzien tutaj spedzilam, zeby to wygladalo tak jak teraz.
no to pooglądał salę i był pod wrazeniem - niezle sie prezentuje... musiałaś się napracować, należy ci się teraz nagroda..
Objela go tym razem od przodu -Tak myslisz? Dziekuje…czy ta nagroda bedzie jedzonko? Bo burczy mi w brzuchu.
- Chyba da się coś z tym zrobić... Masz tu jeszcze do zrobienia czy spadamy?
-Nie. To koniec. Wszystko gotowe na jutro. Jestem wolna i cala twoja-zasmiala sie
- W takim razie zabieram cię na wycieczkę... - poszli do samochodu i zawiózł ją do swojego new mieszkanka.
Maria zaprkowala i czekala w aucie na Massimo. Nie chciala aie wkurzac z rodzinka, a on ja uspokjal
Massimek w miare szybko dotarł pod hotel i nie wpadł na to, że ona będzie w samochodzie czekała, więc wszedł do środka.
Widziala, ze wchodzi. Wiec wylazla z samochodu i poszla za nim
W recepcji zaczepila go babka-Pan do kogo? Jest pan na liscie?
Gia podeszla od tylu -Pan jest ze mna…
Massim się odwrócił skoro go zaszła od dupy strony! - część... pięknie wyglądasz.. a gdzie reszta rodzinki?
-Dziekuje…ty tez niczego sobie-usmiechnela sie -Przyjada zaraz-dodala i sie przysunela a potem go tak prowokowala ustami
- wiec nie mamy czasu tylko dla siebie....- powiedział pp tyłku ja obmavujac i nke przejmując się pania w recepcji.
-Spedzimy dobrze ten czas…mam nadzieje, ze spodoba ci sie moja kolekcja-usmiechnela sie i odsunela
Sie. Zlapala go za reke i weszli na sale. Byli tam juz ludzie, znajomi i podchodzili do Gii i sie witali
Massi się do nich uśmiechał ładnie, ale wgl go nie interesowali hahaha - jeśli chcesz z kimś porozmawiać to się zmyje na chwilę...- szepnął jej do ucha, żeby nikt więcej nie słyszał
-Nie…jestes ze mna. Bez ciebie nie bede z nimi rozmawiala-usmiechnela sie do niego
No i chyba juz starzy przyjechali. Daniel przyjechal swoim autkiem i wlazl do srodka. Zauwazyl siostrzyczke z Massimk
Haha Javi nie był taki glupi i zabrał die że starymi, żeby móc pic lol
Mikie jak zobaczył ukochaną córeczkę z jej popychadłem to się aż zapowietrzył!- jest i bawidamek...- rzekł do żonki ofc, nie do córki.
Massimo tez dojrzał ich - ih zaczyna się najciekawsze...
-Nieprzejmuj sie…-Powiedziala Gia do Massimo -Ja wiem czego chce i to najwazniejsze.
Maria trzymala Miguela za raczke -Podejdzmy sie przywitac-i pociagnela go do gii i Massimo
Daniel szukal gdzie jest ich stolik rodzinny i tam sobie klapnal i obserwowal z daleka akcje
Mikie się gryzł w język, żeby czegoś nie wypalić i rączki go swierzbily, ale przy ludziach nie chciał awantury..
Massimo się ładnie uśmiechnął jak podeszli - dobry wieczór, państwu....
Gia go smyrala po dloni i usmiechnela sie jak sie ladnie przedstawil.
-Dobry wieczor, Massimo-rzekla Maria uprzejmie -widziales juz kiedys projekty Gii?