Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 53 54 55
Zasmiala sie -Myslalam, ze to ty zaczales sie sam dotykac.
- trochę ci pomogłem, ale reszta juz była po twojej stronie...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-mialambym niereagowac? Oj nie nie-smila sie i duzo nie moal
Wiec szybko upchala rzeczy i usiadla na lozko by odpoczac by jej sie w glowie nie zakrecilo
- jesteś pewna, że wolisz wrócić do mieszkania zamiast tutaj zostać jeszcze jakiś czas?
-Czy to oznacza bycie bez Simona?-zasmiala sie -Najwazniejsze jest dla mnie, ze bede z toba…juz obojetnie gdzie.
Zaśmiał się- tez, ale skoro Aldo jest tutaj to Simone na nadmiar wolnego czasu nie narzeka...
-Wiec wrocmy do mieszkania…hotel nest dobry na wyjazd. Juz bedzie dobrze. Zaszyjemy sie w naszej supialni-usmiechnela sie
- ty na pewno. Pamiętaj, że masz się wykurować w 2 dni...
-Bede sie kurowac…bo juz jestem strasznie podrkscytowana na te pokazy…zawsze to jakas inspiracja.
Zaśmiał się- o ile da się tr rzeczy założyć....czasem nie wiem po co niektóre rzeczy są stworzone, bo nie da się w tym wyjść...
-po to jest moda, zbey sie tym bawic…co odwazniejsi wyjd w tym na miasto, a inni tylko gdzies na bal, impreze…nawet jak bedzie im niewygodnie to zaloza byle swiecic-zasmiala sie
- Tylko nie mów, że sama zaprojektowałaś coś w czym się nie da chodzić...
-Nie…wlasnie bardziej ide w funkcjonalnosc.
- uff, bo już się bałem.. - no i sam się zabrał za pakowanie
-Pamietasz koszule jtora dla coebie uszylam m, gdzies na poczatkach znajomosci….? Dalo sie w niej chdozic-usmiechnela sid
- No wiesz, w większości koszul da się chodzić.... zostają wymyślne sukienki, które są na rzyklad kwadratowe...
-Jak taka zobaczysz na pokazie to sie nie krzyw-Zasmiala sie
- Musze się wtedy właśnie bardzo pilnować...
-W Milano wybierzesz stroje na pokazy czy tu pojdziemy? Mamy alejke z luksusowymi markami.
- myślę, że będzie lepiej jak wybierzemy w Medio... masz tam większy wybór..
-ok…i bedziemy we wloszech szybciej niz planowalismy-usmiechnela sie -Czy rodzice wiedza?
- Nie i lepiej jak się nie dowiedzą.... mały odpoczynek od nich nam nie zaszkodzi..
-Nie pisne ani slowka-pogladzil go po raczce -To co? Zbieramy sie stad?
- tak, wracajmy do mieszkania.. mam nadzieję, że nie wpadniemy na staruszkow- no i wziął walizki i pojechali do siebie.
Strony: Poprzednia 1 … 53 54 55