Nie jesteś zalogowany na forum.
No to nie. Hciala teraz schodzic, ale jednak zeszla. Napila sie winka, od razu caly kielon wypila i polozyla sie na lozku -Tak jak prosiles
to uwolnił jej jednego cyckaze stanika i gwałcił sutasa dotykając ją przez majtki, żeby dotrzymać słowa, że całe będzie miała mokre
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Chcialam napisac Miguel hajaha ale by kurwa bylo
-Massimo…-zaczela glebiej oddychac i jeknela. A gacie jej juz byly mokre tak reagowala -Strasznie cie pragne..
to się zaprosił pod jej gacie, skoro go bardzo pragnęła
- Uwielbiam jak reagujesz na mój dotyk, Gia...
To zlapala go za dlon i swoja tam trzymala by nie odpuszczal. A druga rozpinala mu rozporek
to się na dobre tam rozgościł, skoro chciała więcej - Zostaw... dzisiaj sprawdzimy ile jesteś w stanie wytrzymać....
-Chyba nie dlugo…-powiedziala i juz sie wila i podnosila dupeczke do gory. Przymknela oczka
to był tak miły, że zdjął z niej majtki, bo to chyba było najprostze haha i jak jej chwilę na ogarnięcie się i zebranie do kupy, ale nie takiej! i znów ją dotknął po cipce
- Lepiej?
-bardzo dobrze…mozesz mnie tak rozpieszczac-usmiechnela sie lekko i poddawala sie temu skoro nie pozwolil jej dostac sie do penisa
Żeby jej nie korciło! to się znów poprawił i usiadł za nią, ale uważał, żeby się nie zaplatać w jej firankę haha
i uwolnił drugiego cycka - Powiesz mi jak to z ciebie zdjąć? - zapytał i rozkręcał się tym razem skupiając się na jej łechtaczce
-Mmm…-zaczela sie wiercic -Zapiecie jest pod piersiami…-i jak miala glowke przy jego to zaczela go muskac po policzkj
- Dojdziesz?- szepnął jej do ucha i jak się chciała miziać to ją całował jak się kręciła usteczkami i już bezczelniej ją gwałcił na cipce
-Ayy…dojde…tam…-zaczela juz pojekiwac i po chwili juz nie calowala go tylko patrzyla jak ja gwalci i doszla
to jeszcze się zabawiał z jej cipką, aby mogła czuć coraz więcej dzieki niemu i jeszcze tarmosil jej cipke i wpakował jej palucha w ryjek, żeby za głośno nie jeczala
a potem wpakował palucha w jej mokrą cipkę i ssał jej sutka, aby mogła poczuć jak to jest przy naturalnym karmieniu dzieciaka, któego nigdy nie będzie miała, o czym nie pamiętała hahahha
To znowu doszla i jeszvze z niej trysnelo przez takie zabawy i sie lekko zawstydzila tym.
-Ah Massimo, co ze mna robisz…
to się tak jeszcze bawił jak z niej tryskało, ale bez chujka
Uśmiechnął się i ją pocałował w szyję
- Świetnie Ci poszło...teraz jesteś gotowa dotknąć mojego kutasa...
A potem jej pozwolił złapać chwilę wytchnienia i się odsunął od niej i już sam się porozbierał i się ocierał o jej cipkę
Gia jeknela i go pogladzila po chujku -boze Massimo…jest idealnie, tak mnie podniecasz…
To juz się dłużej nie ociagal i wpakowal się swoim chujkiem w jej cipke, no już miała wystarczająco dużo orgazmow a on co?!
Chociaz tutaj bylo na odwrot hahaha
Oplotla go nozkami i poruszala sie po nim. Calowala go po szyi i nawet przejechala zabkami
Hahahha trzeba to zmienić! - jeszcze ci mało.. - powiedział jak zebami go straszyla
-O tak…teraz jest mi coraz lepiej i chce wiecej i wiecej…-i sie poruszala na niego i juz go lizala a nie gryzla
to już mu lepiej było i się cuzł bezpieczniej hahaha - Zobaczymy ile wytrzymasz, kochanie..
-Postaram sie poczrkac na ciebie-odparla mu i spogladnela mu w oczka
to się dobijał chujkiem, skoro taka milościwa dla niego była
-Czuje go calego….jest idealny-pochwalila go i juz cslowala by nir mial wytchnienia