Nie jesteś zalogowany na forum.
- Tak.. pamiętam, że twoja mama się z nim męczy już jakieś 30 lat... Daniel wspomniał mi, że wasza mama choruje, ale wolałem Ci nie mówić, aby nie pogorszyć twojego stanu zdrowia...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wszysxy sie dowiedzieli niedawno…jak moge jej pomoc, Massimo?-miala smutna mine
Przytulił ją - Przykro mi, Gia... możesz tylko być przy niej i wierzyć, że będzie tylko lepiej....
Przytulila sie do niego -Mama cie lubi…powiedzialam jej o tym co do ciebie czuje…co czulam ciagle…jest po naszej stronie.
- Nie będziemy się przejmować co inni sądzą o nas...
-Ale wole, by najblizsi byli za nami…rozumiesz mnie?
- tak... po prostu chodziło mi o to, że nie bywamy czy bywasz za często w domu
-Ok, dobrze wiedziec…myslalam, ze tam mieszkam…-patrzyla na niego uwaznie
- Oh nie... wyprowadziłaś się jakiś czas temu... skąd ten pomysł, że mieszkasz z rodzicami?
-Bo tam chcial mnie Daniel zabrac od razu i tak jakos pozniej o tym moim pokoju…myslaalam, ze tam mieszkam…a ty mowiles, ze mieszkasz z Simone…wiec gdzie ja mieszkam?
- Mieszkamy razem, Gia... tak jak tutaj w hotelu..
-Aaah….-ucieszyla sie -To nir musiales udawac, ze mieszkasz z simone.
- Jeszcze mieszkamy w trójkę, Gia... W przyszłości jest opcja, że zamieszkamy bez Simone, ale to dopiero za jakiś czas...
-Aaa…-zdziwila sie -Myslalam, ze wszyscy mamy sporo kasy…-wnioskowala to po domu starych ha
- Masz całkiem sporo kasy...- powiedział śmiejac się.
Zasmiala sie -A zyjemu w trojke…troche dziwne na prosty chlopski rozum…ale moglabym z toba gdziekolwiek mieszkac…
- Nie wszystko na raz, Gia... będziesz musiała zaczekać... Dzisiaj i tak sporo przeszłaś..
-Jestem dosc zmeczona…boli mnie glowa po tym wszystkim…
- Nie dziwię się.... dzisiaj się wcześniej położymy..
-Jutro przyjda panie szyc ze mna suknie, ale wczesniej musisz pojechac ze mna po materialy…musi byc to z rana…
- W porządku... nastaw budzik, abyśmy nie zaspali..
Przytulila go jeszcze -Bylo fajnie z moja rodzina, ale odkad sie obudzilam w szpitalu to dni spedzam z toba…tesknilam…
Uśmiechnał się - Tego mam nadzieję im nie powiedziałaś....
-nawet nie wiesz ile dobrego im powiedziala o tobie-podniosla brwi i tak sie tulila do Massimo
-A moj tata ma zastrzezenia, ale nie chcial mnie denerwowac wiec siedzial cicho, ale wiac po nim.
to ją tak miział jak octu - O tak... żałuję, że nie widziałem jak się musiał pilnować - powiedział rozbawiony,