Nie jesteś zalogowany na forum.
Uśmiechnął się - To chyba od razu widać... rozejrzyj się.... jesteś w stanie odróżnić Amerykanina, Chińczyka od Meksykanina...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Czy ja tez jem rogaliki na sniadanie?
zaśmiał się - Zabawna jesteś.... Możesz jadać co chcesz, Gia.... Chcesz spróbować? Kobietom idzie w cycki - powiedział unosząc brewkę i zerknął na jej dekolt.
-Wiec zjadlam juz duzo rogalikow-zasmiala sie
No i dostali swoje zarcie, gia jakas marna jajecznice a massimo swoje rogaliczki
Zerknął na nią - Domawiasz rogaliki?
-Poprosze jednego-powiedziala do kelnera -I papaje…-bo chciala owocka. Zaczela jesc swoja jajecznice, a do Massimo podeszla jakas laseczka -hej, sexy. Chce prosic o zdjecie. Widzialam film.
Wybrał luksusowy hotel licząc na prywatność a tu lepiej było w motelu siedzieć hahaha Massimo się uśmiechnął - I jak wrażenia? - zapytał, no i podniósł się do tego zdjęcia, skoro nie mógł jeść;(
To sie przysunela dziwka
-Zajebiste. Jestes boski. Cale cialo masz boskie-bo w dupie miala jego gre aktorska
Gii bylo mega dziwnie. Ju drugi raz ktos wspominal o tym, ze go widzial. Tu teraz ze widzial film. Zrozumiala, ze musi byc slawny, ale czemu dupa mowil o jego cielee
łądna była hahaha Uśmiechnął się słodziaśnieeee - Dzięki, baw się dobrze...- bo nie planował spędzać z nią czasu i usiadł na swoim miejscu.
Jeszcze popatrzyla na niego, pozniej na Gie i poszla do swoich znajomych.
Gia patrzyla na Massimo -Gdzie mozna zobaczyc twoje cialo poza twoim cialem?-wystawila mu jezyk
- Hm... po co chcesz szukać, skoro masz na wyciągnięcie ręki?
Napila sie soku -Jestes rozpoznawalny…jestes aktorem?
- Kiedyś byłem... teraz poświęcam czas na inne zajęcia
-Aaa…-ale niewierzyla mu skoro tak sie na niego rzucaly. Wlepila nos w swoje zarcie i konczyla je
przecież prawdę powiedział hahah - A ty czym byś chciała sie zajmować? Pamiętaj, ze masz czystą kartkę
-Nie wiem…-stracila humor
- To może wieczorem jakieś karaoke?
To jej tylko dal do myslenia, ze ona spiewa hahah i juz jej sie we lbie jebalo
-Chyba ze w pokoju…bo nie wiem czy do tak tlocznego miejsca dam rade…jak znowu cos sie zadzieje, czy pojdzie mi krew z nosa…wole nie buc w tak publicxnym miejscu.
- Spokojnie, nie musisz przecież śpiewać, możemy iść tylko pooglądać innych.. w sumie to nawet nie wiem czy potrafisz śpiewać... Może w pokoju to sprawdzimy?
-A jak mi sie nie uda to bedziesz sie smial?-usmiechnela sie
Roześmiał się - Zatuszujemy to jakoś...
-Musimy juz porozmawiac o moim zyciu…dlugo chhba tak niewytrzymam…
- Dobrze.... więc pytaj, postaram się jakoś pomóc - powiedział i napił się kawki
-Czy dlugo sie znamy? Dlugo jestesmy razem?
- Hmm co dla CIebie oznacza długo? Miesiące, tygodnie czy lata?