Nie jesteś zalogowany na forum.
Jej wszystko zwirowalo przed oczami. Niestety musiala przerwac z emocji te zabawe i sciagnela z oczu jego krawa i odwrocila sie przodem do niego -Co?
Zdziwił się, że przerwała - Nie lubisz jak cię dotykam gdy masz majtki na sobie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Powiedziales, ze mnie kochasz…pierwszy raz…Massimo…
Zaśmiał się - Wiedziałem, że Ci się spodoba...- jak mu przerwała zabawę to ją pociągnął na łóżko i się z nią zabawiał tak jak lubiła i już zdjął z niej majtki
To tym bardzoej mogla teraz wszystko i byla barddzo poczuta i zachlanna. Lizala go, podgryzala i zabawiala sie z jej inne wcielenie Marie mafijna;D
jak się rozkręciła to się przesunął bliżej niej - właśnie tak, Gia... Chcę Cię całą...
Chciala tak
-Poliz mnie, kochanie…-mruknela
Poszczęściło się jej i polizał ją ahhaha
-fak…-jeknela przy jego buzce i go calowala mocno trzymajac go za glowe. Poruszala sie pod nim do gory chcsc dojsc szybko taka byla najarana
to zerkał na jej ryjek jak się tak dobrze zjarała dwoma słówkami, a on biedny w prawie całym garniaku ją posuwał:(
No to niewytrzymala ja juz tak lukal, ze musiala mu wyznac znowu milosc -Kocham cie tak bardzo…
- więc dojdź dla mnie... - pocałował ją, a potem sam się pchal, zeby tylko się spuścić
Zalowala ze mial garniak jeszvze na sobie ale sie skupila i obserwujac go doszla szybko krzyczac jego imie by ludzie za sciana slyszeli
to po orgazmie już sam się porozbierał! i wpakował się obok niej do łóżka. - Prawie nam wyszło - powiedział śmiejąc się.
-Uwazam, ze idealnie wyszlo-zasmiala sie i zaczela macac go po cieke jak byl juz nago, a potem zabrala sie za calowanie klaty
- Zbierasz siły na kolejny raz? - zapytał unosząc brewkę
-Malo mi ciebie…-rzekla i calowala jego klate i ja dotykala
to ją złapał za ryjek i pocałował ją
- Mamy całą noc... Jutro zrobisz sobie przerwę od pracy...
Odwzajemnila i dotknela jego buzki -Bede musiala to przemyslec-usmiechnela sie
- Nie ma nad czym, Gia...- dalej ją całował
I ona go calowala a raczka powedrowala na jderka i go tam piescil i uciskala
to się psychicznie nastawił, że ręka moze jej zjechać dalej haaahha Po cyckach ją obmacywał, skoro wcześniejszą zabawe im przerwała
Juz nie planowala hahaha
-Tak dobrze?-zapytala go ladnie sciskajac kuleczki haha
- boisz się? - zapytał skoro nie była pewna swoich ruchow
Usmiechnela sie -Nie, ale chce bys mowil mi czasem czy dobrze rovie, tak jak lubisz. Lub bys nauczyl mnie to c zego chcesz, a ja o czyms nie wiem…