Nie jesteś zalogowany na forum.
Położył się obok niej - dobranoc..- zamknął ślepka, bi w końcu go wybudziła pp ciężkim wieczorze gdzie całkiem dobrze się bawil
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dobranoc…-odparla kladac mu glowe na klacie i zamknela oczy. W glowie miala tylko to ze najpierw zabil a pozniej sie na luzie pieprzyl i tak zasnela
Hahahaha za jaaaak? Bhaha
Mikie nie miewał problemów ze snem z powodu zabijania ludzi ha i tak spal aż do rana, może nawet dłużej niż zwykle skoro go wybudziła, a potem się pozbierał i poszedł do łazienki się ogarnąć na podróż do swojego drugiego domu gdzie juz nie będzie mógł strzelać do ludzi jak do kaczek
Maria sie tez obudzila. Pobolewala ją rana, ale juz nie tak bardzo jak w nocy. Dawala rade. Poszla do lazienkii patrzyla sobie na niego jak bral prysznic
To akurat jak myl chujka to uniósł swój królewski wzrok i ja zauważył- rodzice nie nauczyczyli cie, że to nieladnie podglądać?
Usmiechnela sie -Nie przypominam spbie…z doswiadczenia wiem, ze warto podgladac…
- Jak ramię? Dalej boli? Przez kilka dni musisz się oszczędzać wiec nie noś Alessio
-wiem…nie chce tego zmoczyc, wiec nie wejde do ciebie…choc bardzo bym chciala-usmiechnela sie i poszla na kibelek bo chcialo jej sie siusiu
Zaśmiał się I jak się oplukal to wyszedł spod prysznica. - co chcesz na śniadanie?
Zrobila siusiu to wstala i umyla raczki a pozniej buzke ochlapala -zjem obojetnie co. Nawet moze byc na slodko ten ostatni dzien tutaj
- zobaczę co da się zrobić....- powiedział I się ubrał.
Podeszla do niego nago jak juz sie ubral i go objela -Boli mnie teoche ramie, ale dam rade zrobic sniadanie.
Wiem, ze tego nie lubisz…
- to nic takiego... zamierzam iść do piekarni po coś dobrego...- uniósł brewke
-Wiec bedzie przepysznie…-odparla i pocalowala go w usta i pokierowala jego dlon na jej tylek
To ja uszczypnal w tylek - a potem sobie porozmawiamy...
-O czym?-zapytala odsuwajac sie
- możesz się domyślić- powiedział uśmiechając się- to idę do piekarni, a ty powoli się ogarnij
-O seksie w nocy?-zapytala bo nic innego jej na mysl nie przyszlo
Zaśmiał się- też....- zostawił ją z domysłami i poszedł w miasto.
Obmyla sie tak by nie zamoczyc rany. Ubrala jakas taka sukieneczke ktora miala ramiaczka ale bez stanika
Zwiazala wlosy!
I poszla do kuchni czekac na Miguela. Ana tez tam zeszla.
-juz sie dobrze czujesz?-zapytala Marie Ana
-Tylko teoche boli…na szczescie to nie byl postrzal tylko szklo…
-To dobrze…byle sie nie wdalo zakazenie.
-Raczej nie. Miguel o to zadbal…
-a potem jak spalas torturowal tych napastnikow i ich zabil. Spalas to nie slyszalas…
Maria o torturach to by nie pomyslala -Zapewne ich zabil…to nic nowego, Ana…
Hahaha co za plotkara lol
Mikie wrócił z ciasteczkami i na trafił
- już się pogodziłyscie?
-tu nie chodzi o godzenie sie…po prostu zdania nie zmienie, ale ciesze sie, ze jestes cala Maria-powiedziala i poszla od nich bo nie chciala jesc z Miguelem
-Swietnie!!-krzyknela za nia Maria -Jak chcesz!
- Nie krzycz... powoli jej mija...
-No nie wiem…-odparla Maria i usiadla. Wygrzebala z zakupow Miguelowych pistacjowego cornetto i zaczela jesc -O czym chciales rozmawiac?
- A jakie tematy już przeanalizowalas? - zapytał robiąc kawkę