Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie…chcialam, zebys pokazal, ze ci na mnie zalezy…ale zrobiles odwrotnie.
- I dlatego przedstawilas mnie jako klamce mówiąc, że jesteś moją siostrą? Gdybyś tego nie zrobila to by to dziecko poszlo dalej i sttacolabys jeden z argumentów do rozstania.... nie pytam co musisz zrobić... ale czego chcesz... chcesz się rozstać czy nie, Maria?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Co to zmieni?-zapytala go
- wszystko... dobrze o tym wiesz...
-Powiedz tylko jakbys sie czul. Gdybys byl ze mna, ktos by mnie podrywal a ja bym z nim odeszla i zostawila ciebie…flirtujac z nim.
- nie pozwoliłbym i nie pozwalam Ci odejść z innym... przypomnij sobie jak kończą ci, którzy próbują...
-Wiec dlaczego robisz to mnie? Wiedzac, ze jest to okropne…-westchnela -Nie chce sie rozstawac.
Az westchnal, bo nie lubił się 2 razy powtarzać a co dopiero po 3-5 haha
- prowokujesz mnie, a potem masz pretensje, że coś idzie niezgodnie z twoim planem....
-Sprowokowalam cie bys z nia odszedl? To byl o krok za daleko…co ty w ogole mowisz i robisz? Tak sie zachowuje mąż? Skad bierzesz tak okropny przyklad?
- maria... wróć do tego co mówiłem chwilę wcześniej... flirtuje się z kimś kto cie interesuje... a to było dziecko.... nie zamierzałem nigdzie iść.. ale skoro rzuciłaś tym głupim tekstem o siostrze to co miałem zrobić? Postawiłem jej drinka, pytałem czy coś chcesz... nie zamierzałem zaciągać jej do łóżka...
-Czyli ja moge rowniez zrobic takie cos…-odparla idac za jego tokiem rozumowania -tak chcesz, zeby wygladalo nasze malzenstwo?
- Ja nigdy nie powiem, że jestem twoim bratem...
-Powiedzialam tak, bo chwile wczesniej powiedzialam ci ze mnie ranisz. Wyznalam ci co czuje…a ty zaczales z nia rozmawiac i zroviles jej miejsce kolo siebie…
- żebyś mogła się wściekać jeszcze bardziej... nie sądziłem, że az tak się nakręcisz....
-Kto tak robi? Jakby mi powiedzial, ze cie ranie to nie zranilabym cie z premedytacja sekundy pozniej…-westchnela sobie -Czy w ogole zalujesz tego?
Puścił ją- a gdy w kółko powtarzasz, że chcesz rozwodu to co robisz jak nie ranisz?
-Kiedy to powtarzam to po tym jak wlasnie ty mnie zranisz. Nie biore tego z powietrza.
- nigdy nie powiedziałem Ci, że chce się z tobą rozwieść.. bez względu na to co i jak robiłaś...
-A czy ciebie w ogole ruszaja moja uczucia i to ze cierpie przez ciebie? Czy ciebie to rusza? Odpowiedz mi…
- czasami przesadzasz z nimi... ale tak, obchodzi mnie to...
-Dziekuje, ze chociaz na jedno pytanie odpowiedziales…-bo inaczej caly czas krecil z zwalal na nia
Hahaha bo była sobie winna! A wolała zrzucić na niego ahaa
Podniósł się z łóżka - mam nadzieję, że do jutra nie zmienisz znowu zdania..
Ona mu tylko odpiwiedziala, ze nie chce! Nie zmienila zdania, ze MUSI odejsc.
Patrzyla na niego zdziwiona.
Hahaa to jak była zdziwiona i nic nie powiedziała to się znowu odezwał- Co tym razem?
Jeszcze nowi z pretensja! Nie umial
Inaczej sie odzywac do niej? ! Masakra
-Nic…