Nie jesteś zalogowany na forum.
-Miguel, przestan…-rzekla nieogarniajaac myslac ze to on sie bawi i odwrocila glowke
Taki ryjek widziała i uniósł brewke, żeby mogła się lepiej poczuć, że to nie mikie.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Zaraz tu przyjdzie moj maz…wtedy pozalujesz…-rzekla ale sie wystraszyla
- ależ się boję.. - rzekł z sarkazmem i podszedł do nich mikie
- śmiało...tylko dobrze celuj, aby wiedziała, że głupie zagrywki źle się kończą..
Pewnie sie zainteresowal jak sie Miguel pojawil to udalo jej sie przejac bron bo kiedys cwiczyla samoobrone. I wymierzyla w goscia a potem w Miguela wkurwiona!! Bo to dopiero byl przesada
-Myslicie, ze mozecie sie tak bawic?!
Koleś się zdziwił, a mikie wywrócił ślepiami
- gratuluję Massimo.... niech cie odstrzeli za Twoje głupie żarciki..
Zeby sie wyzyc za ich zabawy strzelial gosciowi pod nogi, a potem rzucila zabezpieczonym pistoletem za niego by sobie wzial -Kurwa! Mam was dosyc!
Koleś grzecznie pozbierał broń, a mikie podszedł do maryski i ja złapał za ramię- co to za szopka, Maria?!
-Ja? To on we mnie mierzyl i mi grozil.-rzekla patrzac naniego i szok! Bo go pocalowala ha
Odwzajemnil, bo nie będzie sobie zabawy psuł. - a czego się spodziewasz jak się placzesz mafii pod nogami?
-zdenerwowalam sie…ale dostal za swoje-powiedziala i calowala go dalej
To koleś do nich wrocil i odchrząknął - nie przedstawisz nas sobie?
Mikie się odsunął od maryski i spojrzał to na jedno to na drugie - chyba już się poznaliście..
-Chciales mnie zabic?-zapytala goscia ale byla zdziwiona ze sie nie plul do niej ze 1. Zabrala mu bron 2. Strzelila mu pod nogi 3. Rzucila jego bronia hahaha cos pieknego!
Zaśmiał się - żeby twoj mąż zabil mnie? Cenie sobie swoje życie, Maria...
-Wiec juz mnie znasz, Massimo…-rzekla bo tez slyszala jego imie jak Miguel mowil. I zlapala Miguela za rąsie
- To może w ramach zapoznania aperolka?
Mikie się zaśmiał- Maria nie lubi słabych drinków... ale whisky czemu nie.. chętna?- zapytał zerkajac na nią.
-Chetna… po takim poznaniu sie, jak najbardzuej sie przyda whiskey…
Mikie uniósł brewke - mówiłem....
Massimo ja jeszcze zlukal - słyszałem, że z Miguel bliższe zapoznanie miałaś w dużo lepszym stylu niż nasze...
-Lepiej sie tak na mnie nie patrz, bo Miguel cie postrzeli jak niedawno ejdnego goscia-zacieszyla sie -I tak…bylo o wiele lepsze…
Massimo się zaśmiał - pewnie był coś winny Miguelowi... nie strzelamy do niewinych ludzi... powinnaś juz to wiedzieć zlotko
-Miguel?-zapytala Miguela bo jak tak to mu wybaczy hahaha i jej ulzy -To prawda ze go znales?
- skarbie taormina nie jest duża... każdy zna tu każdego...- powiedział z szelmowskim uśmiechem
-Myslalam, ze ci totalnie odpieprzylo…
- jeszcze niewiele wiesz....- uciął temat i weszli do pierwszej lepszej knajpy I zaraz im podali whisky
- toco tu robicie? Większość się bawi na weselu Santiago..
-My wolimy bawic sie sami-zacieszyla sie i sie napila, a pod stolem zmacala Miguela po udzie blisko krocza