Nie jesteś zalogowany na forum.
-Bo mam dume i charakter-pochwalila sama siebie ha
- Popracuję nad twoja dumą i trudnym charakterkiem... - odpowiedział zacieszony, bo to było wyzwanie, ze hoho hahahha wycofał się chujkiem i pozwolił jej odpocząć po bzykanku
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To odwrocila sie przodem i zarzucila na niego nozke -Wspaniale 3 orgazmy…-usmiechnela sie do niego
- A mogłaś nie mieć żadnego - powiedział unosząc brewkę
-Nawet sama ze soba?-podniosla brwi
- Daj spokój... Doskonale wiem, że tego nie lubisz i robisz to tylko z wielkiej desperacji.. a nie na pstryknięcie palców..
Zatkala mu buzke dlonia -Kazdy chyba woli to robic z partnerem niz samemu.
- Przygody na jedną noc bywają najlepszym rozwiązaniem...- powiedział zgodnie z prawdą, bo wtedy nie musi się człowiek męczyć z humorkami hahaha
-tak to sie bawiles ponad 3 lata temu. Ja taka nie bylam. Dlatego tez nie zalapalam nigdy zadnej wenery-zasmiala sie
roześmiał się - I miałaś najnudniejszy sex w swoim życiu... więc chyba lepiej coś złapać, ale być zadowolonym z sexu, skarbie
-na szczescie spotkalam ciebie…bez chorob-zasmiala
Sie -I zajebisty sex na stale…
- Nic dziwnego... regularnie się badam... - roześmiał się - Masz jak zwykle złe podejście do tematu... Nie jest wcale tak łatwo czymś się zarazić... Ana też nie korzystała z przygód na jedną noc albo twoje siostry?
-Moja siostra jedna ma meza, wiec nie sadze-zasmiala sie -A druga ma chlopaka i nie chwalila sie z takich przygod. Ana miewala takie przygody. Ja nie bede rozpamietywac co bylo u mnie…raczej nic nie zaluje.
Zaśmiał się - Oh zabrzmiało jakby miała męża od narodzin... Rodzice Was beznadziejnie wychowali...
-No dobra…to chyba musze nadrobic. Pomysle o jakichs mezczyzna h na jedna noc.
- Pfff... na myśleniu skończysz, wiec nie fatyguj swojej głowki...
-Nie masz wyczucia, mężu. Kiedy chwale nasz sex i to ze do siebie pasujemy, nie mowi sie wtedy o przygodach na jedna noc.
- Ja tylko nawiązałem do twojej przeszłości... a raczej braku doświadczenia... Ah te grzeczne dziewczynki...
-Dobrze wiesz, ze grzeczna nie jestem…uprawialam przed toba sex z nie jednym mezczyzna.
- Grzeczny sex...To ja pokazałem Ci tego co lubisz... - powiedział rozbawiony. - Śpij, jutro nie będziesz miała okazji do snu...
-A ja ci pokazalam, ze mozesz prawdziwie kochac-rzekla i zamknela oczy
- Bez było łatwiej - odpowiedział zgodnie z prawdą hahah
-Tak…wiem o tym-odparla bo tez to czula ha
hahahaha - Oh zero marudzenia, że nie mogę tak mówić?
-Bez milosci zawsze jest latwiej, kochanie. Nie martwisz sie, nie przejmujesz i nie wariujesz jak nie ma rej drugiej osoby obok-zasmiala sie