Nie jesteś zalogowany na forum.
-Mjatki samonosne-zasmiala sie -Chciales bez bezlizny, ale lepiej zebym to miala, zeby sie sukienka nie zawinela i zebym nie pomazala wszystkim cipki, bo bedziesz zly-podniosla brwi
- prawda...ale nie będziemy teraz tego analizować na czynniki pierwsze
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-No nie…-rzekla i podeszla do niego blizsj skoro juz byla naga i poprowadzila mu dlon do jej cipki -Poczuj ją…
To się nie patyczkował i od razu wpakowal się paluchami w jej cipke i na ostro leciał skoro musiał tyle czekac
To jeknela jak jeszcze nie byla gotowa a on tak zaczal mocno. Zlapala sie go -Daj mi…cie rozebrac…
- niczego ci nie zabraniam...- odpowiedział, bo jak miała okazję to stała jak wryta haha - twoja cipka jeszcze nie jest gotowa na więcej?
-dobrze ja przygotowujesz…-odparla i jak dala rade ustac na nozkach to i sciagnela mu ten golf tragiczny
Ładny byl hahha o co ci cho haha
Uśmiechnął się- zobaczymy ile wytrzymasz...- no i jak go rozbierała to musiał zabrać paluchy, ale zaraz znowu się wbił i ba ostro leciał. Niech jej cipka poczuje jakie combo nu z mózgu robiła haha
To jej sie nozki uginaly i trzymala go mocniej -Fak Miguel…
Uśmiechnął się- co się dzieje? Nie podoba Ci się?
-Podoba…-wymruczala -Niewytrzymam tak…-przyblizyla byzke do jego
- Wiec dojdziesz... nie musisz się przy mnie hamować...
Trzesly jej sie bozki z podniety i zlatywala mu na dol ha w sensie uginala sie
To paluchy mu lepiej wchodziły jak się tak pchała na nie hah kciukiem zahaczył o jej cipke jak się na dobre podnieciła - juz ci wiele nie trzeba, kochanie
Nie sądzila, ze tak szybko jej pojdzie, ale tak ja podniecil i dobrze robil w jej cipeczce, ze doszla za chwile sciskajac go mocniej za ramiona. Jeknela i nozki to jej siw wgl wtedyvtrzesly przy orgazmie
To jak miał ja porozrywać to jeszcze chwilę się pchał paluchami, ale jak trochę ochłonęła pp pierwszym strzale orgazmowym to się wycofał I ja podtrzymał, aby nie osunęła się na podłogę- juz dobrze, trzymam cie...
-Tak dobrze…-odparla mu. Objela go za szyje i pocalowala go z jezykiem
To napierał na nią, bo drugi raz na pewno by nie wytrzymała na stojąco, wiec ja pchał w stronę łóżka I pchał się swoim językiem, skoro zaczela
No to tez go pozerała hah az w koncu opadli na lozko i starala sie sciagnac z niego dol
- Jak bardzo mnie chcesz? - zapytał zerkajac na nią I dociskał się spodniami w jej cipke
O! Ona miala wlasnie ten problem jak pamietam ze spodniami tez lubila i tak dochodzila wiec nie chciala sobie robic wstydu d znowu be zkutasa dojdzie hahaha
-zajebiscie bardzo…wbij we mnie swojego fiuta…
Nie pamiętał o tym polizał jej sutaska i a reka drugiego ścisnął- wszystko w swoim czasie...
-Jestem bardzo podniecona…i uwielbiam jak sie ocierasz o moja okra cipke spodniami…
Wrocil paluszkami i zmacal ja po cipce - to może jeszcze raz? - a potem mocniej się spodniami otarł o jej cipke
Patrzyla na niego juz z kurwikami i sama napierala na jego spodnie -o fak, moja lechtaczka oszaleje…