Nie jesteś zalogowany na forum.
Uśmiechnął się - a kiedy chcesz wyjść na kolację albo gdzieś wyskoczyć za miasto?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tez…ale pytales o komplementy…
- powiedziałaś, że tak tylko ci się wspomniało....- uniósł brewke - ale skoro nie ignoruje Cię, zgadzam się, abyśmy zjedli kolację na mieście czy wybrali się gdzieś... mam czas na sex kiedy chcesz to chyba nie masz powodów do narzekania..
-Miguel nawiazalam tylko do danej rzeczy…komplementow odnosnie na przyklad tego calowania. Nie narzekam na ciebie…prosze nie wmawiaj mi, bo juz mam dosx tego pobytu tutaj a jak znowu sie poklocimy go juz tego nie wytrzymam…
- czasem sama sobie zaprzeczasz... - powiedział zacieszony- od początku negatywnie się nastawiłaś na ten pobyt...bo nie chciałaś tu przyjechać i teraz się za tobą to ciągnie.
Znowu wszystko byla jej wina….
-zjem cassate-rzekla bo nie bylo dalej co gadac z nim
Haha mafiozo wiedział jak działać na umysły haha
- zaraz będzie... więcej wina?
-Tak, poprosze-odparla i czekala na swoj deserek, zeby sobie umilic zycie
To jej dolał winka - Pojutrze będziemy w Toarminie to powinnaś mieć lepszy nastrój...
-W Taorminie zawsze mam dobry nastroj.
Zaśmiał się - bo mało kiedy wychodzimy z łóżka
-To wyjdziemy gdzies…na plaze na Isola Bella. I tam sie bedziemy bzykac-zasmiala sie
- znowu tam chcesz jechać? Myślałem, że wystarczy ci raz..
-Daleko nie mamy. A tam bylo fajnie. Masz lepsze miejsce?
- myślisz, że wszędzie sie bzykalem, aby wiedzieć gdzie są lepsze miejsca?
-A chcesz szukac nowego miejsca do bzykania?
- Nie zaprzątam tym sobie głowy... interesuje mnie sex, nie sceneria...
-Wiec wypad na isole belle w ramach odskoczni od domu bedzie ok.
- Dobrze wybierzemy się.. - ustąpił, bo bylo mu to obojętne haha no i dostali deserek
-No w koncu. Dlugo na to czekalam-powiedziala zadowolona i zabrala sie za deser. Odc wczesniejszych dan nie zjadla calych bo by chyba poerdolnela
Mikie przeprosił uśmiechem kelnera- turystka.... nigdy nie doceniają serca jaki wkładamy w jedzenie, tylko my miejscowi wiemy co to znaczy wyśmienicie gotowac i jesc..- powiedział mu po włosku, żeby się podłożach za nią haha
-Przeciez znam wloski-rzekla Marysia tez po wlosku
- Ale włoskiego życia nie znasz - zaśmiał się I kelner się zmył - a już tak mi współczuł
-ciesze sie ze wlozyli serce w moja cassate-zasmiala sie -teraz sie nia podelektuje.
- byle nie za długo skoro obiecałaś mi lepsze przyjemności