Nie jesteś zalogowany na forum.
-Do mnie? Zapytala glupio ha no ale do niej nie dzwonill. Wziela tel od elisy -Slucham?
Mikie się zdziwil, że ona odebrała haha - integrujesz się z dziewczynami?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Trzeba bylo zorganizowac sobie dzien…
- mówisz o moim czy swoim dniu? Mieliśmy jechać na wycieczkę, ale się obraziłaś..
-dobrze wiesz, ze nie bez powodu…
- trochę bez powodu....ale nie będziemy o tym rozmawiać przy dziewczynach... pewnie podsłuchują...
-Wiec….dlaczego chciales rozmawiac teraz ze mna?-zapytala go
Uśmiechnął się- dzwoniłem do Elisy... gdybym chciał rozmawiać z tobą to bym zadzwonił do Ciebie, nie sądzisz?
Spojrzala na elise i jeknela -Elisa….-a potem jej sie zachcialo smiac , ze taka sprytna byla -Ok…wiec w takim razie do jutra…
- baw się dobrze chociaż nie tak dobrze jak ze mną....- no i rozłączył się aElisa była zdziwiona, że ta ja wola haa
- co jest?
Oddala jej telefon -jestes spryciara…
- Ja? Proszę cię... Miguel nie ma po co do mnie dzwonić.. wczoraj się widzieliśmy...jutro się będziemy znowu widzieć...chodźmy, bo zaraz znow będą mieć pretensje- no i zaciągnęła maryske na jacht- drinka?
To sie zastanawiala nad Miguelem i ja wybili z rytmu -Eee tak…chce…
- jakiego? Whisky czy vodka z cola?
-Vodka z cola…dzis zmienie trunki. Nie pamietam kiedy wodke pilam.
Zaśmiała się - będziesz miała okazję jutro powtórzyć... Rosjanie nie pijają whisky- zaśmiała się elisa i poszla jej ogarnąć drinka, aby maryska mogła myśleć hahaa
-Juz i tak za duzo alkoholu ostatnio pije. Jutro to bedzie ostatni dzien i przerwa-rzekla do kogos kto zostal haha
To do Loli, bo jeszcze nie miały określonej relacji haha ta się zaśmiała - w tej rodzinie to mało realne... abstynenci kiepsko sobie radzą..
A z May one sie lubily czy jak? Nie pamietam ha
No to sie usmiechnela do tej Loli -Dokladnie tak myslalam, ze inacej ciezko tu przetrwac.
Maria nie lubiła May haha
- Nie przesadzaj.... nie jest znowu aż tak strasznie z nimi... z Santiago to jazda bez trzymanki
- na szczescie to Ana sie bedzie z nim meczyc…
- To kolejna jazda bez trzymanki, ale skoro razem jakoś dają razem to należy im życzyć szczęścia... twój mąż nie był stworzony do znoszenia jej charakteru. Chyba nawet jest szczęśliwy, że ma ja z głowy w koncu
-Juz od dawna mamy ja z glowy…pewnie jestbzadowolony, choc nie wiem czy to rozpamietuje.
Zaśmiała się - chyba nie dajesz mu za dużo czasu na rozpamiętywanie czegokolwiek
-nie znamy sie…wiec? Chodza jakies plotki?