Nie jesteś zalogowany na forum.
-A wiesz, ze dalam twoj numer temu…Pedro chyba , no!-rzekla jej Ana jak Maria puscila jej ryjek
-Coooo??-jeknela Marysia -Po co?
-Bo chcial. Pewnie juz sobie walil myslac o tobie-zasmiala sie Ana -Umotalas go w 5 minut
-Super, bo w ogole nie pamietam ze z nim gadalam-zasmiala
Sie
Mikie nic nie wymyslil, wiec wziął jeszcze jednego whiskacza i poszedł do siebie, gdzie oglądał sobie film dla dorosłych zamiast bzykanka
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ale dobrze, ze mowisz. W takim razie Miguel pozaluje-to powiedziala i zasnela. A Ana tez zasnela bo juz ledwno na oczy patrzyla
To domenico ja obudził jak do niej dzwonil haaha
Odebrala zaspana -Ukochany?-zapytala nieogarniajac zycia Ana
To się domenico cieszył- Maria jest z mikiem? Zgubił się nam i zakładamy się kto wygra..
-Maria?-zapytala i wymacala ja w lozku -Jest ze mna w lozku
- bawicie się razem? Poczekajcie! Zaraz bede... - powiedział do any i krzyknął do reszty- fuck! Przegrałem... nie ma go... zgubił się..
-Co? Halo? Spimy…-rzekla do fona nie wiedzsc czy ja slyszy i szturchala Marie -Miguel sie zgubil…
Tamci myśleli co robić, wiec się w tle niosly rozmowy aż domis się rozłączył- to tylko palermo.. znajdzie się.. jest u siebie..
Massimo się uśmiechnął- może znalazl.sobie jakąś skoro i tak Maria go podejrzewa to niech się chłopak rozerwie.. 2 razy za to nie będzie się sapala...
-Daj mi spac-rzekla Maria ledwo i dalej spala. To Ana odlozyla telefon. -To spij. Chyba Domenico zaraz wroci-rzekla i wstala. Wlozyla kiecke , zabrala swoje rzeczy i poszla do swojego pokoju ha a co
Wierna friendsowna lol mikie po filmiku wskoczył pod prysznic się zrelaksować na całego i wyrzucić swoich niedoszłych następców lol jak był gotowy to poszedł spać a Domis poki co nie planował wracać skoro spały
To jak sie Ana nie doczekala to poszla spac haha
Maria spala az do rana, a nak sie obudxila to nawet nie miala kaca
Rano domis wrócił i padł jak kłoda w ciuszkach do łóżka haha
To Ana spala i tak dalej i juz miala w dupie gahaha
Maria poszla pod prysznic, zeby sie obudzic. Ogarnela sie i byla bardzo glodna, wiec tym razem poszla do restauracji hotelowej na sniadanie
Jak się Mikie obudził i ogarnal to też zszedł i nawet ja zauważył, ale skoro chciała to tylko jej kiwnął główka na dzień dobry i usiadł sobie kawałek od niej.
To zerkala na niego i sie zastanawiala jak sie bawil wczoraj z dziwkami bo wiedziala ze nie „plakal” jak pisala Elisa
Hahaha bezczelna była podejrzewając go o najgorsze!!
Mikie u kelnerki zamowil śniadanie mistrzów, bo nie będzie jadł tego co inni lol i czekał aż mu podadzą pod nosek tak jak lubił
W koncu przedtala zerkac tylko zajela sie swoim sniadaniem i kawą.
Mikie jak dostal to się najpiękniejszym swoim uśmiechem zaprezentował kelnerce dziękując za śniadanie o zabrał się za żarcie i planował swój dzien i zadzwonił do swojej ulubienicy- ciao bella ragazza
Do marii sie tak nie zwracal nigdy! Jadla sobie w spokoju nie przjemujac sie nim. Bo nie zasluzyl nawet na jej przejmowanie
Hahahaha bo była dla niego jak usmiechnieta chłodnia to musiał ja podrażnić hah milie zerknal na zegarek i kalkulował ile czasu mu potrzeba - za godzinę? Świetnie... spokojnie, mam caly dzień tylko dla Ciebie, do zobaczenia- i spieszył się że śniadaniem, żeby się wyrobić czasowo
Nawet jak cos uslyszala to nie denerwowala sie bo nie mialo to sensu. Postanowila, ze mu sie odplaci za wszystko. Nie wiedziala tylko o ktorej dzis ma byc gotowa na twn slub.
Na jutro haha dałaby się ogarnąć wszystkim, oni potrzebowali wyglądać świeżo a nie jak stare ścierki hahaa mikie dokończył kawkę i się pozbierał, ale zerknal na nią na pożegnanie
A nie dzis ten slub?
To tez akurat na niego zerknela, ale nic nie powiedziala