Nie jesteś zalogowany na forum.
Niewiele właśnie wiedział, ale jak odebrała to uznał, że tęskniła za nim hhaa - chyba wiesz po co dzwonie, Maria...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-No wlasnie nie, bo nie dzwonic nigdy do mnie…
- Nie czuję potrzeby.... ale skoro mąż Cię szuka to pewnie znowu była awantura.. - nawet się uśmiechnął- o co tym razem?
-Swietnie, ze juz tobie powiedzial. Wiec niech teraz ci wyjasni co zrobil. Milego wieczoru-i go rozlaczyla
Lahahahaaa JAK MOGLA ZIGNOROWAĆ MASSIMO?! Aż w szoku znowu do niej dzwonił, bo nie mógł uwierzyć, że się odważyła na taki krok!
Juz nie odbierala, bo miala dosc calej tej rodziny. -Jestescie wszyscy siebie warci…koniec z moja dobrocia…
Hahaha a chciał ja uwolnić od tej rodziny to ona nie chciała haha
Miguel wysłuchał notatki od Massimo, a gdy się dowiedział, że wyszła to poszedł się rozejrzec przed hotel za nią.
Nie wiedziala gdzue ma wrocic, bo sie bala, ze on zostal w jej pokoju dlatwgo tez siedziala tu chociaz bylo jej juz zimno w tej kiecce
Sama sobie winna haha
Mikie zaczepił odzwiernego czy jak tam się nazywa ten stróż na wejściu do luksusowych hotelu czy widział zołzę w czerwieni na głowie haaa to ten mu podpowiedział, że uciekała taksówką i nawet taksówkarz wrocil, żeby dorobić znowu, wiec mikie mu się wpakowal i kazał zawieźć tam gdzie wysadził maryske.
-Jakby wyruchal te lesbijke to tez by powiedzial ze nic bo lesbijka? Co za chuj…-mowila do siebie
Haha a po co haha jak dotarł na plażę to poszedł się za nią rozejrzec..aż ja znalelazl ehh - przeszło Ci?
-Po co tu przyszedles? Nie chce cie widziec…
- pojebalo Cię?? Wracamy do hotelu, koniec z nocnymi wycieczkami!
-Wroce jak bede miala ochote. Z toba pokaze sie na slubie, a potem zyjemy osobno. Koniec twoich gierek, zdrad i klamstw.
Przewrócił ślepiami jak się rzucała i zamiast coś powiedzieć to podszedł do niej i przerzucił ją sobie przez ramię jak worek kartofli - zerknij w swoje notatki w telefonie
-Mozemy byc osobno bez rozwodu. Pusc mnie…nie pozwole bys mnie zdradzal.
- miej litość... po co miałbym Cię zdradzać Maria? - zapytał i nie zamierzał jej puszczać
-A to ze sie z nia lizales to co? Jakbys sie z nia przespal to tez by bylo nic po lesbijka? To ja pojde do lozka z gejem, niech wsadzi we mnie swojego penisa gejowskiego…to ebdzie nic?!
To ja zdzielil w tylek jak tylko mocno potrafił- jesteś moja i żaden inny fiut, gejowski czy nie, nie będzie w ciebie go wkładał!
Jeknela jak ją zdzielil-Za to co zrobiles juz nie masz na to wplywu. Powiedzialam ci, poczujesz to co ja.
- Jak się uspokoisz to Ci wyjaśnię to co zaszło...ok?
-Nie sadze, ze bede chciala z toba rozmawiac.
- Cały czas rozmawiamy - zauważył jakże mądrze...
No to sie zatkala hahaha a nie chciala robic szopki wiec sie tez nie wyrywala
- wiec jak będzie? Porozmawiamy na spokojnie czy chcesz urzadzac sceny w hotelu?