Nie jesteś zalogowany na forum.
Uniósł brewke- ah tak? I co z tym zrobisz?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Postarammsie bys tak nie czul, chociaz ostatnio to ty ciagle wspominasz o rozwodzie…
Usiadł sobie na łóżku- kiedy zrozumiesz, że nigdy go nie dostaniesz?
-Powiedzmy, ze juz to zrozumialam-patrzyla na niego jak sobie klapnal
Uśmiechnął się- na pewno? Czy mam Ci to gdzieś napisać?
Niepotrzebowala na serio, bo wiedziala ze jakby ja zdradzil to rozwod bez gadania. Ale podala mu swoj telefon i ustawila na notatki -Prosze, pisz-podniosla brwi
To jej napisał, że NIGDY i PRZENIGDY nie da jej rozwodu. - proszę..mam dodać, że prędzej Cię zabije? - zapytał Rozbawiony
-Dopisz-zasmiala sie -chociaz znam to na pamiec…ale jak to mowie…tylko tovie dam sie zabic, skarbie.
- Dobrze, ze tego nie muszę powtarzać...- ale nie dopisał nigdzie, żeby potem nie było haha
Szkoda wlasnie hahaha by miala dowod na policje hahaha
Zabrala telefon i usmiechnela sie -Teraz mnie nie chcesz zabic?
Zaśmiał się - chcesz mi podsunąć jakoś dobry powód?
-niestety nie mam zadnego. Taka jestem grzeczna-usmiechala sie -Przytulasz sie czy mam sie przykryc? Bo tak lezac nago zaczyna mi byc zimno.
Wpakowal się do łóżka i jeszcze ja przykrył- skarbie nie ja kazalem ci się rozbierać...
-Przeciez nie wejde pod koldre w sukience-zacieszyla sie
- Gdzie masz koszule nocna? Ciekaw jestem co wymyśliłaś po złości...
Zasmiala sie i go szturchnela -tylko nie po zlosci. Mam zwykle koszule nocne…satynowa czarna na przyklad.
- Nie po złości? Przypomnieć Ci jaka bylas nadasana gdy powiedziałem, że jedziesz ze mną czy tego chcesz czy nie?
-Jaka? Pokaz-zacieszala sie
Miał nadzieję, że powie nie!! A tak to jej pokazał nagrania z monitoringu z ich uroczej sypialni - widzisz jak ci żyłka pulsuje ze złości? I To raczej nie z powodu obecności Massimo
-Miales pokazac na sobie, a nie filmik…-skrzywila sie -Ciesz sie, dalej mnie tak nie denerwujesz….bez powodu sie fak nie zachowuje.
- czasem akurat bez powodu...masz talent do przekręcenia błahostek..
Westchnela sobie -To nie byla blahostka…
- fakt... kosztowało mnie to 50 000 dolarów....- uniósł brewke - tez mi trochę szkoda tych pieniędzy
-Niezle sie ceni ta dupa…za pare ujec…
- To było drugie 50 000....- zacieszyl się- ale muszę przyznać, że całkiem nieźle caluje..