Nie jesteś zalogowany na forum.
Ana pogdzladzila Domisia po raczce -Nie przejmuj sie nim. Widac, ze jest chory na glowe. Maria tez nie powinna
Maria sie przytulila do Miguela -nie chcialam po prostu dac mu w twarz, wiec wyszlam. Zwraca sie do kogos kto jest nam bliski s taki sposob i jeszvze gada, ze nikt mnie nie lubi…ameryki nie odkryl…wiem to.
- Nikt nie przejmuje się słowami Santiago...- powiedział Mikie
Domenico pocałował Anę - Nie przejmuje się nim... jego narzeczona jest gorsza...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-ze tez musimy tu byc-powiedziala Ana do niego
Maria spojrzala na Miguela i poluzowala mu mrawat a pozniej go zdjela, bo gdzie teraz krawaf jsszzvze potrzebny ha -Jestes bardzo przystojny…
- Mam napisać do Domenico, że już nie wrócimy? - zapytał rozbawiony.
Domiś się uśmiechnął - Nie musimy....
-W sensie na ich lubie. Ewidentnie nas nie chce-rzekla do Domisia
Cmoknela go w usta -Wrocmy…chce zjesc to miesko…i zapomniec o tej wspanialej mlodej parze.
- Pomyśl, że to jedna z wielu imprez, na której musimy być chociaż nie chcemy...- no i wrócili do DyA.
- Szybko Wam poszło...- zaczął Domiś jak wrócili i przyjrzał się im - I ubrania się nie pogniotły...
-Miguel tak szybko nie dochodzi-rzekla Maria i zabrala sie za zarcie. Ana ja poglaskala po wloskach -Jestes bardzo odwazna i za to cie uwielbiam. Zawsze bronisz swoich.
Domiś się załamał - Czy ja jeszcze czegoś nie wiem?
Mikie go olśnił - Maria od jakiegoś czasu próbuje ogarnąć w jakiej kolejności ma nas ustawić pod kątem rozmiaru fiuta.. dzisiaj się dowiedziałem...
Maria sie zasmiala -Powiedzialam tylko, ze nie wiem ile cm ma Domenico, a Massimo pewnie maly
to Domenico jej odpowiedział - 12 cm Ci wystarczy?
Miguel się roześmiał - Marii i 30 cm zabraknie..
-Interesuja mnie centrymetry we wzwodzie-podniosla brwi
Ana sie zasmiala -A jak sa blizniacy to santi ma taki sam jak Miguel?
Domenico z Miguelem pokładali się ze śmiechu - Zawołać Santiago, abyście mogły zapytać?
-No przeciez nie sciagniecie spodni i nie pokazecie na trzy dwa jeden-rzekla Marysia
Mikiemu się wspomniało.... - W sumie to Maria chyba miała okazję zobaczyć... w dniu naszego ślubu...
-Tak…nie porownywalam, ale raczej to samo-zasmiala sie do Any
Mikie westchnął i dokończył żarcie - Jeszcze jakieś wątpliwości wami targają? Postaramy się pomóc..
-Mnie nie interesuja inne penisy, tylko o Miguela penisie marze-zacieszyla sie Maria
ana wypila winko i sie zasmiala -Bo Domenico zaraz sobie wyrwie uszy
- Już chyba nic mnie nie zdziwi... - powiedział Domiś jak się poczuwały i dostał wiadomość, więc pokazał Marii i Mikiemu jak się ich synek bawi bronią. - Świetnie się bawi bez starych
Kto mu dal?!?
-Queee?! Kto mu to dal do zabawy?
Domiś się uśmiechnął.
Mikie się wcale nie cieszył - Javier pewnie...Zaraz wracam... - powiedział i poszedł zadzwonić do niani.
- Oops... niania ma kłopoty,,
Maria westchnela
-Wykoncze sie przez tych wszystkich polglowkow-powiedziala Maria
-Na pewno Miguel to wyjasni. Bez spiny. -rzekla Ana cieszac sie ze nie ma dzieci
- Powie niani, że albo on albo Javi.... biedna niania będzie musiała się zwolnić.. Moze teraz Maria zatrudnicie kogoś młodego? Jakaś urocza ładna studentka? - zapytał zacieszony DOmiś
-Dobrze wiesz, ze nie ma szans. Co najwyzej jakis przystojniak-wystawila mu jezyk
- Miguel by go zabił zanim wymieniłby swoje referencje..
Miguel niestety musiał nawrzeszczeć na nianie, że jego ukochany syn jest zabawiany przez jej synka sierotę i ma się to wiecej nie powtórzyć, a potem wrócił do reszty. - Zamawiamy coś jeszcze czy wracamy?
-wracamy-rzekla Maria bo miala juz dosc hahaha -I co zalatwiles?