Nie jesteś zalogowany na forum.
To tym barziej sie nie ociagala tylko wziela mu calego z jadrami?
to się musiał w chuj spiąć w sobie, aby nie jęknąć, aż ją zmierzył! zeby wiedziała, ze on wie, że to specjalnie zagranie było z jej strony! - Kurwa Mateo wyślij ile... moi ludzie zabrali ciało, nie będzie żadnych dowodów, poza tłumem świadków.. - i się rozłączył - Posłuszna! Nie bezczelna, Maria
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mialam ci obciagac, wiec jestem poszluszna…jakie cialo?-zapytala i dalej mu obciagala szybko
- Skup się na obciąganiu iskierko - powiedział ucinając temat
Why iskierko? Hahaha
Byla ciekawa kogo sprzatneli, ale obicgala mu juz bez pytan
bo to lepsze niż żabko hahaha
Jak się bawiła to ją dopchał do chujka - teraz już bez najlepszego? - upomniał się a co!
-Wroce do tego-rzeklabo nie mogla caly czas go trzymac z jadrami! Nie miala murzynskiej paszczy
jak się z nim kłociła wczoraj to miała nawet większą haha
Uśmiechnął się - Ah ten brak posłuszeństwa.. - jeszcze ją pociągnął za włosy za kare
No to spowrotem wziela calego z jadrami by nie mowil ze jest nieposluszna jak byla ciagle!:( przytrzymala
to się tym razem nie musiał powstrzymywać, więc mu się jęknęło - właśnie tak.. uwielbiam to...
Scisnela go jeszcze za posladek i wyplula wszystko a pozniej swporotem wziela tak samo by doszedl
był tak milusi, że jak wzięła jeszcze raz to ją jeszcze trzyma, aby nie wypluwała i sam próbował poszerzyć jej paszczaka poruszając się zgrabnymi bioderkami w jej stronę
Poddawala sie temu chociaz bylo ciezko tylw miec w ryjku
Był już blisko, wiec jak się przyłożyła i nie opierała jego zachciankom to ją puścił i z przyjemnością spuścił się na jej ryjek i sukienkę jak się odsuwał i jeszcze się zacieszył - Idealnie..
Oblizala isteczka jak kapnelo na nie i lukala na niego -Mam nie sciera z sukienki?
- Na szczęście to Ty się będziesz wstydzić nie ja
-Skoro tak mowisz-bo nie zamierzala sie wstydzic. Wytarla swoja buzkei z sukienki tez, chociaz mojre zostalo.
- Wrócimy do hotelu, nie przejmuj się tym aż tak - powiedział skoro jednak ruszyła kieckę
-Nie przejmuje sie-usmiechnela sie -Tylko nie oczekiwalam samego loda tutaj…ale jestem grzeczna, wiec przyjmuje to…
Oparł się o ścianę i jej słuchał - Przecież to ty mnie tu zaciągnęłaś...to był tylko i wyłącznie twój pomysł, kochanie
-Chcialam sie tu pieprzyc z toba…
- No cóż... Ja jestem bardzo zadowolony z obrotu sprawy...
Wyzywala go w myslach hahah ale trzymala sie z byciem grzeczna -W porzadku. To mozemy wracac jesli chcesz.
- No to wracajmy... na kolację znowu wybierzemy się na miasto.. Może nawet zaprosimy twoją psiapsi, aby mogła się upewnić, że nic Ci nie jest
-Sporo pisalysmy dzisiaj. Wie, ze nic mi nie jest, ale mozemy sie spotkac. Nie mam nic przeciwko.