Nie jesteś zalogowany na forum.
Hahahhaha był zbyt zajęty, żeby teraz Ana się zajmować haha - uwielbiam słyszeć jak ci dobrze...
Aaa ale Pedro wiedział, że z elisa może być ciężko to jak się towarzystwo zajęło plotkami i piciem to pedrito uderzył do any - dasz mi numer do swojej przyjaciółki?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Do Elisy?-zapytala oglupiala Ana hahaha
-Wylizmy sie-powiedziala Maria bo miala ochotke
Pedro zachował poker face! - do elisy mam... chodzi mi o Marie.. wiesz pewnie jaki jest jej mąż...
Mikie się obawiał co by zrobiła jego chujkowi w psychozie!!! Ale sam się zsunal z łóżka I polizał jej cipke.
Hahahaha bez przesady hahaha nie mialaby urojen ze to dobra paroweczka
Ana w sumie wzruszyla ramionami i podala mu ten numer malo sie zastanawiajac -Ale chyba nie bedzie zainteresowana-dodala
Maria zaczela sie wic i jeczec jak ją lizal -69, Miguel…tez chce cie lizac i ssac
Może pomyśli, że to berlinka i co haha
Mikie zerknal na nią - dasz rade skoro jesteś taka ppdniecona chcąc dojść?
-Tak cie wylize, ze bedziesz prosil o wiecej-zacieszyla sie
No to zdjął biedaczek koszulkę i wpakowal się do niej na lozko - wiesz, że zawsze mi ciebie mało...
-Dostaniesz wiele-powiedziala i sie ustawila tak by mogl ja lizac i sama zabrala sie od razu za ssanie i lizanie kutasa i ajder i od razu byla bardzo zachlanna
To mu nawet pasowało i już się nie obawial, że mu ogdryzie haha zassal jej lechtaczke i zdzielil ja w cipke
To ciagle jeczala, mruczala i sapala z podniecenia przy jego kutasie i wxiela mu na dosc dlygo kutasa z jadrami przytrzymala
No to po tym to już wgl był zachwycony i nawet jemu się jeknelo. Od razu zabrał się za lizanie jej cipki i nawet jeziorka wpakowal do środka.
-O boze…uwielbiam jak to robisz i uwielbiamnci obciagac-rzekla jeszcze pieknie
Jak przestała to sam sir chujkiem kręcił po jej chujki, aby znowu go brała w głębokie gardlooo
No i brala ciagle z mega poczuciem az cieklo z jej ryjka jak z kranu haha
Może wściekliznę miała hahaha
Hak się poczuwała znowu w gębie z chujkiem i jądrami razem to mu się doszło i spuścił się w jej ryjek, żeby jeszcze więcej mogło z niej wypływać
To polknela i sie oblizala i samej jej sie doszllo i miala mocny prgazm jak na minetke ze ja troche poskrecalo
Nie dał jej za dużo odpocząć, bo jak doszli to się poprawił i wbił się cjujkoem do oporu, a skoro go tak wyzywała wcześniej to od razu pchał się na conanka, aby jutro się zastanawiała z czego ja cipka boli.
Oplotla go nozkami by glebiej wchodzil, chociaz jak sie tak pchal to caly byl i ja rozrywal. Zaczela glosno jeczec i palce mu wbijac w plecy
Nie miał nic przeciwko rozerwaniu jej ! Haha - będziesz grzeczna? - zapytał po którymś mocniejszym pchnięciu.
-A nie jestem?-zapytala parrzac mu w oczy
- Nie byłaś i dobrze to wiesz..
-Ale cie kocham. To najwazniejsze-usmiechnela sie
- kochasz mnie? I dlatego przed innymi kręcisz tyłkiem? - zapytał i dopchał się znowu do oporu.
-To taniec. Nic to nie znaczylo.-jeknela glosniej i go pocalowala od razu -tylko ty sie liczysz.
- wiesz jak to na mnie działa....- powiedział między besoskami.