Nie jesteś zalogowany na forum.
To usiadla sobie na podlodze, a w mozgu jej szalalo -Boje sie…
to usiadł obok niej - jestem przecież obok, nie musisz się niczego bać, Maria...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Na podlodze usiadl? Niezle.
-chyba cos mi podali-rzekla jeszcze raz jak dostala za malo i miala juz ciezki zjazd -tylko ty mnie ochronisz?
Hhahaa czasem się zniżał tak nisko haha
Przytulił ją jak działo odwrotnie do niego haha - juz dobrze.. zaraz ci przejdzie...
To go tulila i glaskala ciagle po rece nie przestawala -Oni chyba pukaja do drzwi. Jaknsie dostana to juz po nas…bede cie chronic, chronilam cie.
Jak zaczęła bredzić to już ciężej miał - nie wejdą do środka, nie bój się.. usiądziemy na łóżku? Może się położysz?
Miala szeroko oczy owtarte i nie zapowiadalo sie na sen-chca ciebie…nie moga cie zastrzelic. Chodz do lozka.jestes wazniejszy niz on.
- ważniejszy niż kto, Maria?
-Niz Santiago. To ze sie zeni z Ana nic nie oznacza-rzekla bo Nachos jej wbil hHaha
Uśmiechnął się I ja pocałował- masz rację, to nic nie znaczy
-Razem nam sie nic nie stanie-odparla po pocalunku ktory troche jej strach zalagodzil ale nie duzo. Byla roztrzesiona i prawie nie mrugala
Podniósł się w końcu i podał jej rękę- chodź..
Podala mu reke i wstala ale sie rozgladala czy nikt nie wchodzi
Żeby się nie musiała skupiać na pierdolach to zabrał się za rozbieranie jej - skup się na mnie Maria..
Duzo nie mial to sciagniecia.
Patrzyla na niego uwaznie na kazdy jego ruch -jestem z toba.
- Zawsze i wszędzie...- powiedział I jak miala taka psychozę to ja zmacal po cipce.
Hahahaha co za gosciu
Ale lepiej za to odczuwala wiec od razu jeknela -o wow…
- położymy się do łóżka?
No to dalamsie zaprowadzic na lozku ale sie nie kladla tylko siedziala
Wystarczyło mu to, troszczyl się i wolał, aby nie upadła haha wiec jak grzecznie siedzieli na łóżku to całował ją po szyi i wrócił do obmacywania jej cipki
To faza na to ze wejda i ich zabija jej mijala bo sie przekierowala na przyjemnosci. Sama go chwycila za krocze i macala przez spodnie
- mocniej...- szepnal jej do ucha jak już się ogarniała powoli, że jednak doczeka się bzykanka haha
-Mocniej to jak sciagne z ciebie spodnie-rzekla i zaczela to robic
Żeby ją lepiej zmotywować to wpakowal w jej cipke 2 paluchy
To jeknela znowu glosno i przytrzymala jego reke. A druga reka z niego sciagnela spodnie i gacie i zaczela jego rozpieszczac po chuju
Ana napisala do Miguela: Jak Maria ? Bo sie martwie.