Nie jesteś zalogowany na forum.
- Wiec w przerwach od pracy się bzykamy... no to faktycznie nie non stop...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie pracujemy codziennie…a jak nawet wyjdziesz ns godzine czy dwie to nic nie znaczy. Mamy potem 22 h na seks-zasmiala sie
- Czyli poza pracą i sexem mamy mało czasu na życie... zero wakacji, znajomych?
-Raczej nie…znajomi zawsze sie kreca kolo nas. Jak jedziemy na wakacje to czasem z nimi, a czasem dojada na pare dni. Ale lubia ponarzekac, ze mnie ciagle obmacujesz-zacieszyla sie
Znowu się zaskoczył- ale ze przy innych, bez krępowania się?
Rozesmiala sie -Oczywiscie. Ty nie masz w sobie zadnego wstydu…ale teraz tego nie pamietasz…
Zastanowił się chwilę- i pozwalasz mi na to wszystko?
Zostawila zarcie i spojrzala mu w oczy -a uwazasz, ze robisz cos zlego, ze mialabym ci zabraniac?
- Nie wiem jeszcze... dopiero to analizuje....ale skoro we wszystkim pozwalasz mi robić co mi się podoba to chyba nie powinienem narzekać..
-Nie moge ci niczego zabronic…jesli zrobilbys cos zlego, cos krzywdzacego to po prostu poniediesz za to konsekwencje…przykladowo jakbys mnie zdradzil, to juz nigdy bys mnie nie zobaczyl.
Zaśmiał się - pewnie bym się dobrze maskował i nawet byś się nie zorientowała...
-Tego juz nie wiem, ale jestem dobrym szpiegiem-usmiechnela sie i weocila do zarcia i podala im w koncu
- Jezu... szpiegowałas mnie czy ludzi?
-spokojnie…jedz teraz-powiedziala by na zawal nie zszedl
- a może porwałaś mnie i stąd ta amnezja?- zapytał, ale burger dobrze wyglądał to zabrał się za żarcie.
-To nie moja dzialka…ty sie lepiej na tym znasz…
- porywam ludzi?? - zapytał zaskoczony
-Kiedys mnie porwales-podniosla brwi -Ale to historia na inny czas.
- serio?? Dla zabawy czy na serio? - zapytał zszoowany - wiec jesteś moim więźniem a nie żona?
-Nie chcialabym tego tematu rozwijac tutaj i teraz. W kazdym razie nic sie zlego nie dzieje.
- Maria.. - zaczal, bo nie wiedział co się dzieje. - nie wiem co zaszło, ale to chyba nie jest normalne skoro jesteś z kimś kto cie porwał... powinienem ci zwrócić wolność... domenico ci pomoże...
-To bylo dawno…porwales mnie 3 lata temu…nic ci sie nie kojarzy?
- Jak mogłem cie porwać?
Westchnela -Jestem idotka, ze zaczelam ten temat…
To ja nawet za rękę zlapal - Maria nie mów tak... wiesz, że tylko tak mogę coś sobie przypomnieć... sama mówiłaś, że przez to przechodziłaś... to moja praca? Porywam ludzi jak jakiś pieprzony mafiozo czy kryminalista?