Nie jesteś zalogowany na forum.
-Kiedys probowal mnie obmacywac podszywajac sie pod ciebie.
- I jak się zorientowałaś, że to nie ja ?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Po bliznie…to byly poczatki. Teraz juz bardziej was rozrozniam…ale jestescie jak dwie krople wody
- To może zapuszczę brodę albo wlosy, żebyśmy się różnili? Co o tym myślisz?
-Mozesz zapuscic brode…nie przeszkadza mi twoj zarost. Ale ogolnie to nie trzeba bo nie spotykamy sie z nim czesto.
- domenico wspomnial, że przyjedzie za kilka dni...
-Jeszvze moze Massimo?!-obruszyla sie -Przepraszam…mimo to jaki jest, ppwwnie sie teoche przejal twoim stanem zdrowia i dlatego przyjezdza.
- A Massimo to kto ? - zapytał jak sypnęła czymś nowym haha
-Twoja rodzina…Massimo mnie nie cierpi. Chcialby, zebgm zniknela z twojego zycia.
- czyżby był zazdrosny? Skoro znamy się tyle lat to chyba jego zdanie nie jest wazne
-Nie jest zazdrosny. Po prostu mnie nie lubi. Ale nie przejmowalam sie jego zdaniem nigdy. Ty chyba tez nie.
- mam nadzieję, że nie przyjedzie... nie muszą się tu wszyscy zjeżdżać..
-I koniec informacji na ten dzien. Jest juz pozno. Jutro powiem ci cos nowego…trzeba dawkowa te wiedze-usmiechala sie
- w porządku...w takim razie idziemy spać
Przeniesli do do sypialni do lozka.Pocalowala go w usta zmyslowo o! -Spij dobrze, Miguel…
- Ty też... potrzebujesz odpocząć od tego wszystkiego tak samo jak ja
-Dziekuje…-bo zauwwzyl, ze ona tez moze byc zmeczona. Zamknela oczy i zaraz odleciala w sen
Wiedział jak się podlizac haha jak zasnęła to trochę się jej jeszcze przyglądał aż w końcu sam odleciał w krainę snow
Jak sie wyspala to lezala przy nim i patrzyla na niego czekajac az sie obudzil -Bardzo cie kocham…
Zmęczyła go przez pół dnia to dzisiaj mu się dłużej spało, musiał się zregenerować pp ostatnich wydarzeniach.
Wiec ona wstala. I ubrala sie w czerwona kiecke
Domis zajrzał do nich, bo nie wiedział, że już sypiają razem haha - ooo ty tutaj?.a to niespodzianka..
Na szczescie ona byla ubrana haha
-Wielka niespodzianka, co?-podeszla do doma -Ma
Przyjechac tu santiago? Po co? Sam?
- Miguel wspominał, że dałaś mu kosza, więc co się dziwisz.... tak, Santiago będzie sam.... wiem, że go nie lubisz, ale trochę się uspokoił.... Miguel nie zdążył ci powiedzieć przed operacja, że Santiago się hajta..
-Co? Santaigo sie hajta? Zakochal sie? Brawo. Pewnie bedziemy na slubue. Bede patrzyla jak gosc ktory wyglada jak moj maz wychodzi za inna dupe-zasmiala sie -Dobre co?