Nie jesteś zalogowany na forum.
Jak ja pocalowal to odwzajemniala bardzo chetnie -Robimy takie rzeczy…i ciagle nie jest nam malo…
- co jeszcze? - zapytał jak nabrał ochoty na więcej przez nią!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jakbys teraz pomyslal o bardzo zbereznej zboczonej rzeczy, to pewnie juz ja tobilismy i zrobilibysmy jeszcze raz-usmiechnela sie
- hm... nie wiem co jest bardzo zberezne...
To mu jsszvze dowalila -A gwalt? Jest zberezny?
Zastanowił się chwilę- chyba tak.... dlaczego pytasz?
-Pytam, bo chce wiedziec jak teraz odczuwasz po amnezji…-dotknela palcem jeszcze jego penisa skoro go nie schowal -Czy jakbys mnie bardzo pozadal…to moglbys mnie wziac sila ?
Uniósł brewke- na szczęście nie muszę się tym przejmować... chętnie zdejmiesz majtki tu i teraz..
-Myslisz,ze jestem taka mila zawsze?-tez podniosla brewki
- tak...trafiłem?
-Sam sie przekonasz…jednak co do tej chwili masz racje…marze o tym, zebys we mnie wszedl caly…
Uśmiechnął się i skoro zapraszała to pchał się łapami do jej majtek - mam nadzieję, że zawsze dobrze trafiam...
-Powinienes to wyczuc-podniosla brwi i zagryzla warge
- Teraz wolę poczuć coś innego- powiedział zacieszony i zmacal ja pp cipce skoro nie miała majtek
To nie chciala mu spowodowac zawalu ale coz. Sciagnela swoja kiecke i juz siedziala nago przy nim. -Zrob co zechcesz.
Hahaha zawału nie mial, ale poczul się jak Kevin w sklepie z zabawkami haha - woow...- wydusił jak mu ślepia latały góra dol
Ucieszyla sie i oblizala usteczka -Pokaz fizycznie to wow…
Pocałował ja znowu w usta i wpakowal dwa paluchy w jej cipke, że y od razu za dobrze nie miała!
I poczul jaka jest mokra dzieki niemu. Jeknela z podnieceniaprzy jego usteczkach i zagryzla mu warge
To tym razem zrzucił na nią! - pocałuj mnie...
Zdziwila sie, ale ofc ze bez problemu go pocalowala i to bardzo namietnie i zachlannie
To jak się rzuciła na niego to pociągnął ją na siebie, żeby mogła się nabic ma chujka, aby mógł się nauczyć co ona lubi i jak lubi
Nie dosc ze mu zrobila loda to jeszvze ona miala znowu odwalac robote! Chamstwo
Ale zrozumiala o co mu chodzi i nie zwlekala tylko wziela w dlon jego chujka i wsadzila sobie calego do cioki i jeknela glosno
- tego chciałaś? - zapytał i zmacal ja po cyckach.
-Bardzo…-odparla ipodnosila sie ile mogla zeby nie wypadl a potem
Nabijala sie do oporu