Nie jesteś zalogowany na forum.
Uniósł brewke- to kolejna z twoich gierek jak ta w kuchni?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jakbys nie uciekl to gra by sie nie skonczyla. To co?
- Ja? Przecież to ty się odsunelas..
-To, ze sie odsunelam nic nie znaczylo…
- w takim razie co miałem zrobić?
-Wtedy prosilam, zebys usiadl a teraz o przytulenie…ale nie dales mi ani tego ani tego. Wiec jednak ty rowniez nie dostaniesz nic.
Zaśmiał się - musiałem iść ochłonąć zamiast rozmawiać patrząc sobie w oczy..
-Wiec jestes glupi…nie tak to mialo wygladac. Chcialam ci obciagnac, ale coz…za pozno.
Az mu się ślepka otworzyły jak 5 zł haha - ale ze jak to??
-Miales usiasc bys nie upadl z wrazenia. Ale nic nie rozumiesz.
Uśmiechnął się I ja w końcu przytulił haha - zawsze możesz mi wszystko wyjaśnić...
Przytulila sie i bylo jej lepiej. Bo od dawna nie mia z nim zadnych kontaktow fizycznych ha
-Bede to robic.
2 dni w jego łóżku była hahaha szpitalnym, ale jednak hahaa
- To może wrócimy do tego co proponowałaś w kuchni...- zaczal jak już mu zdradziła co go ominelo
To odtulila go i nie miala
Problemu. Jak jej nie pamietal i jej nie kochal to chociaz musial jej pozadac. Nie mogla zostac z niczym.
Rozpinala mu rozporek dobierajac sie do kutasa
Nie był pewien czy się doczeka czy znow się z nim będzie bawiła haha - nie sądzę, że to zrobisz..
Usmiechnela sie -Dla mnie to tez przyjemnosc…-rzekla i jak wyciagnela chujka to od razu przeszla do rzeczy
To jak poczuł to już nie narzekał... nie pchał się dupka, bo nie wiedział co lubi i czy ona sie zna na rzeczy, wiec po raz pierwszy od dawna Maria nie musiała się starać haha
Mikie uznał, że to dużo lepsze niż sam musiał sobie rączka pomóc, wiec nawet mu się jeknelo od nadmiaru emocji.
Ale i tak sie wysilala
I nawet jej sie jeknelo i mruknelo z podniecenia a potem mu zrobila to co lubil najlepiej
Lubik wszystko, a ona tylko chujka wzięła haha
Jak robiła to na takich wolnych obrotach to w końcu z automatu mu się złapało za jej wlosy i ja jeszcze docisnął- o tak, Maria..
To byla zapowiedz. Zrobila juz szybciej i mocniej a potem jeszcze wsadzila do mordki dazem z chujem jadra
No to wtedy już nie wytrzymał i podniósł dupke, skoro tyle dobrego miał i znowu mu się jeknelo i tym razem juz głośniej niż poprzednim razem.
Jak chwile odsapnela to rzekla-O tak…chce poczuc twoja sperme-rzekla i juz bardzo szybko mu obciagala
To nie musiała nawet prosić dwa razy, bo po takiej przerwie z obca panienka dla niego raz dwa mu się doszlooo i zalał jej ryjek spełniając jej marzenie.
Spila jego spermioszka i jeszcze wylizala go po tym. No i usiadla pieknie na swoim miejscu
- dobra w tym jesteś... - powiedział I ja pocałował w usta- nic dziwnego, że się zabawiamy już 3 lata...- powiedział między besoskami