Nie jesteś zalogowany na forum.
- Porozmawiamy w domu..I tym razem nie znajdziesz powodu, aby się wykręcić - powiedział uśmiechając sie - Bawcie się dobrze zachowuj 2 metrowy odstęp dla pewności...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie -Do zobaczenia-pomachaly im i poszly
- Puścisz je same? - zapytał domenic
- Jasne, ochrona niech się nimi zajmie.... Nie mam zamiaru nosić torebek z butami.. Już wolę wziąć udział w triathlonie, jest mniej wymagający - i tym razem to oni poszli do kawiarenki odpocząć od cieżkiej pracy
Wiadomość dodana po 08 min 21 s:
- Doskonale o tym wiem, zastanawiam się jednak gdzie zamierzasz założyć tą czerwoną sukienkę od Versace...
Wiadomość dodana po 21 min 01 s:
Mikie się zaśmiał jak ją usłyszał - Pieprzeni Włosi mają wszystko, a my Sycylijczycy znowu wychodzimy na gorszych.... Więc co jeszcze zamierzasz kupić? Seksownej bielizny jeszcze nie widziałem..
Wiadomość dodana po 26 min 19 s:
- Nie przypominam sobie żadnej bielizny...
Wiadomość dodana po 34 min 37 s:
- rozłączyła się... - powiedział do domenica, bo jak mogła?!
Domenic się zaśmiał - Jeszcze nie kontrolujesz ją w 100 procentach to korzysta dziewczyna póki może... 0 zeżarli, wypili i pojechali przed siebie
Trafili do takiej restaurante i dostali menu. Maria gladzila go po ramieniu
- Na którą się jutro umówiłaś z rodzicami?
-Na obiad...okolo 15 maja byc...chcialabym, zeby jakas sluzaca przygotowala wszystko. Ja nie chce tego robic...
- Nie ma problemu... Niania się wszystkim zajmie, podaj jej tylko co sobie życzysz..
-Oczywiscie. Wszystko jej powiem. Czy twoja niania bedzie tez niania naszego dziecka?
- Nie uważasz, że ejst trochę za stara na to, aby biegać za małym dzieckiem?
-Chyba nie...ile ma lat?60? Jest jak babcia...ciebie dobrze wychowala. Bylabym zaszczycona by teraz wychowywala tak naszego syna...
zaśmiał się - Ale się podlizujesz... Jeśli nie znajdziemy nikogo lepszego to zostanie
-Nie podlizuje. Mysle, ze to byloby super-usmiechnela sie -Ja zamawiam steka z frytkami. A do picia lampke czerwonego wina...nie zaszkodzi.
Spojrzał na nią - A ile wypiłaś z Aną?
-Jeden maly kieliszek. Pilam soki caly czas. Nie martw sie. Wiem co robie.
- czasem m wątpliwości...- i jak kelner przylazł to zamówił dwa steki i jej to wino. Ich dziecko będzie FAS hahahha
To mu miziala dlon jak siedzieli i czekali na jedzenie -Udalo sie wszystko w pracy dzis? Jutro tez musisz jechac czy wolne?
- Mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia na jutro...
-Ale na obiad z rodzicami wrocisz, prawda?
- Oczywiście...- powiedział uśmiechając się
-Oby obeszlo sie bez klotni-usmiechnela sie i po plazy przechadzala sie Oda
Ta laska wscibska z hotelu z ktora juz byly klotnie. Zobaczyla ich i podeszla
-Hello Mariaaa. Widze, ze jednak znalazlas stalego partnera
Miguelito się zdziwił - Stałego?
-No juz was razem widzialam. No i wiem, ze przejeliscie hotel. Dobdze, ze nie pozwalnialiscie pracownikow. Jestem przywiAzana.-powiedziala Oda
-milo, ze sie cieszysz moim szczesciem-podniosla brwi Maria
Mikie się uśmiechnął - Jeśli ktoś się stara nie musi się obawiać zwolnienia... Przywiązanie nic do tego nie ma..
Marie, az podniecil hahaa usmiechnelA sie
-Maria wie, ze staralismy sie zawsze. Prawda, kochana? Wygladasz
Przepieknie.
Maria przewrocila oczkami -Pamietam, ze ostatnim razem nie bylas taka mila jak nie bylismy wlascicielami hotelu.
-chyba przesadzasz...wszyscy chca cie zobaczyc. Najbardziej chlopaki.
Mikie jakoś się nie podniecał - Zanim Maria sprawdzi jak pracujecie możesz uprzedzić chłopaków, że Maria jest zajęta .. bardziej niż mogą sobie wyobrazić...