Nie jesteś zalogowany na forum.
To sie odchylila i za nozki sie jego trzymala zsby mogl rozpisszcAc jej lechte
to jak się już bardziej wypinała, żeby rozpieszczał łechte to już mocniej ją dociskał i uciskał. - Podoba Ci się jak Cię tak rozpieszczam
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bardzo…sam widzisz jak…-rzekla i posuwistymi ruchami go posuwal a
Pozwolił się jej jeszcze trochę tak nacieszyć, a potem ją przyciągnął do siebie i całował, aby mogła dalej go posuwać
I tak jej bylo lepiej bo mogla szybciej go posuwac i jak przylegala do niego to juz w ogóle
No i tak się przylegająco do siebie bzyknęli i szczęśliwie im się doszło, a potem poszli spać?
No jak tak im bylo szczesliwie to pewnie, ze poszli spac. A ostrygi sie zmarnowaly.
Bywa I tak lol
Mikiemu się przyśniło jak maryska była najbardziej bezczelna podczas ich związku i mu prosto w twarz rzuciła, że jego ukochane drugie dziecko się nie pojawi na świecie, jak nazwała go świrem i ogłosiła, że odchodzi... aż się obudził w szoku i zerkał na nią próbując zrozumieć czy to było wspomnienie czy tylko kiepski sen.
Maria jakos sie tez przebudzila moze dlatwgo ze sie gapil na nia i to wyczul. Otworzyla oczka powoli -Miguel?
Jak się odezwała to grzecznie zapytał- oszukałaś mnie?
-Co?-rzekla rozbudzajac sie -z czym?
Sam nie wiedział z czym, ale podniósł się i zaczął się ubierać- gdzie jest nasze drugie dziecko?
-Co z toba?-zapytala w szoku i tez sie podniosla do niego i zatrzymywala jego ruchy -co ty rovisz? Miales zly sen?
To juz nie był miły i ja złapał za ramiona - usunęłaś ciążę?!
Szarpnela sie-Co ty mowisz??!-krzyknela na niego zdenerwowana
- przestan kręcić i odpowiedz!! Rozstaliśmy się, a teraz liczyłaś, że będzie jak dawniej, bo nic nie pamiętam?! Masz mnie za idiote?!
-Tak o mnie myslisz? Ze bym cie tak oszukiwala? To jest chore…-rzekla podenerwowana i sama sie zaczela ubierac
To jeszcze jej dorzucił- puszczałaś się z tym Davidem przed moim wypadkiem?!
To sie ubrala i nawet jej lezka poleciala -Pozalujesz tego!!-krzyknela i uciekla z pokoju roztrzesiona
To az sobie usiadł z wrażenia, bo NIC mu nie wyjaśniła! Wiec co on miał sobie myśleć.... - to jakiś koszmar....
Bo ja tylko oskarzal i zrobil z niej niewiadomo kogo:( to sie tak zdenerwowala ze uciekla. Na szczescie powoli switalo wiec szla na razie pieszo powoli w strone domu
Mikie sam nie chcial tu siedzieć, bo i po co, wiec dokończył ubieranie się i zszedł na dół, do recepcji, bo on jeszcze taki sprytny jak ona nie był....
- potrzebuje zamówić taxi
Juz Ody nie bylo o tej godzinie. Babka w rejestracji zamowila mu taxi. Maria po drodze chwycila taxowke bo nie miala juz sily isc i pojechala do domku
To się poczul rozczarowany, że Ody nie było haha no ale pojecjal do domku licząc, że ktoś mu wyjaśni to co zaszło między nim a maryska.
-Moze myslal, ze bede jak zakonnica siedziec na plazy-pomyslala sobie Mary -Wraca stary Miguel-dodala w myslach. No i przyjechali na plaze.