Nie jesteś zalogowany na forum.
Az się poruszył na krześle jak przeszła tak szybko do ataku na jego niewinnego chujka! - Chryste...nie wytrzymam
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wziela go jeszvze pare razy szybciej -Mam przestac?
I teraz to dopiero miał problem życia hahhaa nie wiedział co odpowiedzieć! Dopiero po chwili dotarło do niego, że nie chce, aby ona przerwała, wiec jeszcze docisnął jej ryj do swojego chujka - nawet nie próbuj..
To przytrzymala i sie sama nakrecila i juz zaczela leciec szybciej i raczka piescila mu jaderka
Tyle atrakcji mu zapewniła i podniosła adrenalinke, że szybciutko mu się niestety doszło przez nia
No to spila mu to zeby nie mial mokro w gaciach czy plamy. Schowala mu chujka do spodni, a potem wyszla dyskretnie chociaz akurat kelner. Szedl z daniami i widzial jak sie podnosil
Mikie był tak zaskoczony obrotem sprawy, że nawet kelnera nie zauwazyl - my tak często?
Kelner podal im dania i sie zmyl. Maria usiadla ladnie i jeszvze oblizala istavzke patrzac na Miguela -Czy to wazne? Podobalo ci sie?
- żartujesz??! Jasne, że mi się podobało... przez ciebie dochodzę jak jakiś prawiczek..wciąż mnie czymś nowym zaskakujesz
Pomiziala go po dloni -Na pewno zglodniales…-usmiechnela sie po noskiem i zabrala sie za swoje
- deser mi najlepiej będzie wchodził...
-Deser dostales przdd kolacja-udmiechnela sie
Zaśmiał się I zabrał się za zarcie
-Chcesz sie dalej bawic czy jemy spokojnie?-zapytala po paru kesach
Przeczytałam kreskach hahaha
Uniósł brewke - hmm... chyba musisz mnie najpierw wcześniej uprzedzać, a nie tak z zaskoczenia brac
-Teraz cie uprzedzam…sciagne majtki i ci podam do reki…powachasz je, a potem schowadz do kiedzeni swoich spodni…
Mikiemu szczęka opadła z wrażenia! - uhhh musisz być bardzo spragniona, kochanie
Powiercila sie na krzesle i sciagnela te majteczki z siebie, a pozniej w dloni przesunela je po obrusie w jego strone -Jestem…caly czas bardzo cie pragne.
Uśmiechnął się I tak jak chciała to zaciągnął się zapachem jej majtek, a potem je schował do kieszonki
-O czym myslisz?-zapytala go jak sie mega podniecila
- o twojej mokrej cipce....jak mnie pragniesz i wijesz się od każdego mojego ruchu
-Tak wlasnie jest…ale musimy postarac sie dokonczyc kolacje-usmiechnela sie
- Wiec musisz być grzeczna... za bardzo mnie prowokujesz, Maria
-Ciezko mi sie czasem powstrzymac…
- więc za długo czasu tu nie spędzimy....- I napił się winka, skoro mieli