Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał sie - zamierzam się z tobą pieprzyc, a nie brac kąpiel, Maria...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Myslisz, ze ja chce brac kapiel? Szukam idealnego miejsca-zasmiala sie -Wejdziemy troche dalej i jak na ciebie naskocze, bede bardzo leciutka-usmiechnela sie
Jeknal! - Maria... od kiedy jesteś taka wstydliwa?- i ja pod wodą zmacal po cipce
-Nie wstydze sie-usmiechnela sie i zmacala go po ramionach -chce by bylo ci wygodnie
- zawsze jest mi wygodnie...- sam ja już pocałował skoro się czaiła na jego ruchy
Objela go za szyje i odwzajemniala, ocierala sie w wodzie
Jak się ocierała to dłużej nie marnował czasu i wpakowal się chujkiem w jej cipke
Wlazla na niego i go oplotla nozkami by lepiej wbijal w nią. Lukala
Mu na buzke, a pozniej pocalowala go w szyje
Jak ho zakleszczyla to niewiele mógł, wiec się dopychal chujkiem do oporu
Nie rozgladala sie czy z daleka jtos ich obserwuje, byla skupiona na Miguelu i na jego pchankach. Sama starala sie poruszac w tej wodzie na niego i mruczal sexy
Specjalnie dla Ciebie ochrona ich obserwowała i komentowali jak się bawią w wodzie, gdzie inni się później będą topić:( - na plaży też cię nie ominie - uprzedził ją skoro chciała go wykiwać.
Moze sie topic np Massimo;D
Usmiechnela sie -Nie chce nawet by mnie ominelo-no i wybzykali sie w wodzie
nie będzie się taka piękna facjata topić lol
Jak się bzyknęli, a wcześniej nie rozglądała się to jej opowiedział co i jak - Teraz możesz się rozejrzeć ile osób oglądało jak się zabawiamy
Niezbyt chciala, ale w koncu zobaczyla ze gdzies tam sie ochrona czaila -Mogles ich odwolac…
Zaśmiał się - Wiesz, że to niemożliwe, Maria
-zreszta…nie jedno juz widzieli i slyszeli…gorzej z twoim penisem. Beda zazdroscic-zasmiala sie
Uniósł brewkę - Jak sama zauważyłaś.... już wszystko widzieli....
-wstydliwa kobieta by tu nie wytrzymala, predzej strzelila sobir w leb-no i wyszli z wody i jej nie bylo za komfortowo wiec wziela swoje ciuszki zeby sie okryc
Zerknął za nią - Sam bym sobie strzelił z taką wstydliwą cnotką...
-Kochanie…chcesz sie dalej pieprzyc czy rozmawiac? Odeslij ich dalej…wole by nie zapamietali mojego ciala.
- Maria....Z zamkniętymi oczami by namalowali każdy centymetr twojego ciała... chcesz sprawdzić?
Szturchnela go -Nie za bardzo. Wole bys ty malowal.
- Poćwiczę razem z Alessio...przez kilka najbliższych lat - zaśmiał się i ją ściągnął na piasek, skoro nie chciała testować ochrony.
Objela go i pogldzila po plecach
-Nie wplątuj w to innych-zasmiala sie
- Już wiesz, że mam dobre znajomości.... świetnie sobie radzą z moich opisów...