Nie jesteś zalogowany na forum.
-w nastepnym tygodniu to sporo czasu-zasmila sie -Ale moze cie jakos odciagne…
Zaśmiał się - Nie przesadzaj, ze to aż tak dużo czasu, raptem kilka dni
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ale to znaczy, ze bedziesz przychodzil na kolacje czy troche wczesniej?-usmiechnela sie
- teraz 2-3 dni po kolacji albo później, ale potem już powinno wszystko się unormować... dasz radę tyle wytrzymać?
-Miguel, cos sie dzieje? Jakies problemy? To po tym telefonie rano?
- Nie... rano Domenico dzwonił, aby dopytać o szczegóły wylotu Santiago... Wrócili do siebie, więc bedzie trochę spokoju... Massimo też wraca do siebie... wracamy do względnej normalności, bo zaraz powiesz, że dla ciebie to nie jest normalne.
-Trzeba za to wzies toast. W kocnu nie ma ich blisko.
zaśmiał się - Wiem, że to niewiele pomoże, ale Massimo nie jest taki zły kiedy wszystko idzie po jego myśli... Jestem dokładnie taki sam, Maria... tak już nas wychowano..
-No ty jakos mnie nie bijesz…
Uniósł brewkę- to są te pokłady cierpliwości, które do Ciebie mam....
-Jak go poznalam, to nie bylo tak zle…a teraz go nienawidze i po tym co mi zrobil nic tego nie zmieni.
- Nad tym jeszcze popracujemy... na razie nie bedziecie sobie wchodzić w drogę, a to najważniejsze
I dostali zarcie
-Prosze, homar w sosie z bialego wina i masla. Smacznego-powiedzial kelner i odszedl
Maria sie usmiechnela -To smacznego, kochanie.
- zapomniał wspomnieć o szparagach... - dodał za kelnera i napił się winka - Smacznego... później wykorzystam deser
-Juz sie niemoge doczekac-powiedziala i pogladzila ejgo udko j zabrala sie za jedzonko
- Myślisz, że bedziesz zadowolona?
-O tak…ty rowniez-usmiechnela sie pieknie
zaśmiał się - Bo wysoko postawisz poprzeczkę i co wtedy?
-Nie wiem czy tak wysoko, ale na pewno ci postawie-zacieszyla sie
zaśmiał się i zabrał się za żarcie, bo chwilowo nie wiedział co odpowiedzieć na taki tekst hahahah
Hahaha cieszyla sie, ze go zatkala i tez sobie jadla zadowolona i popijala winkiem
Jak przechodził kelner obok to Mikie go zaczepił - Macie cannolo siciliana czy z włoskich tylko tiramisu?
-Niestety. Mamy tylko tiramisu-powiedzial kelner bo to nie byla wloska knajpaa ha -Podac?
- Oczywiście.... moja żona nie lubi kończyć bez deseru....
To kelner kiwnal glowa i poszedl po ich tiramizu
Maria popijal juz tylko wino -nakarmisz mnie?