Nie jesteś zalogowany na forum.
Mial mocna skore i lubil ja go drapala haha w takiej pozycji bylo jej ciezko ale byla juz tak podniecona ze myslala tylko o orgazmie. Jeczala glosno mu przy buzcr
- zasłużyłaś na nagrodę...- zlapal ja za ryjek i pocałował skoro poza ustami niewiele mogla.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wiedziaka, ze zasluzyla ha calowala go zachlnnie i mocno z jezykiem -O tak…
Nawet wcisnął rękę i po lechcie ja drażnił skoro tak dobrze jej szło- dojdzie dla mnie!
-Tak..juz…juz…-wyjeczala i za chwile nuz doszla
To jej dal chwilę odsapnąć i nacieszyc się orgazmem. Podniósł się i napił się whiskacza, a potem wrocil do niej I obrócił ją na brzuch, aby mogła w poduszkę teraz jeczec i ja zdzielil w dupe
-Mozesz zrobic ze mna co zechcesz…
- tak właśnie zrobię...- dokończył whiskacza i chciał być jak Johnny wiec szyjka butelki jej wpakowal w cipke I ta butelka ja posuwał zamiast wibratora
Johnny? Tak chyba bylo w takim filmie z francuska aktorka i to robil andrzej chyra ale butelka od szampana
Maria tetaz miala mega zdziwko i wiedziala ze on jest pojebanyyy!
-Oszalales?
Zaśmiał się - trzeba sobie radzić tym co mamy....
Nic juz nie powiedziala tylko zdzierzyla to. I tak nie mogla nic na to poradzic skoro byla zeiazana
Dokładnie tak, a mikie się przy tym świetnie bawił haha ale aby nie spuściła się znowu to po jakichś 5 minutkach zabawy wycofał się buteleczka i już chujkiem się w nią wpakowal.
-Wejdz w moj tyleczek…chce cie mocno tam czuc…
Skorzystał z okazji i wbił się w dupe, ale pozwalał sobie jakby w jej cipie byl, wiec się gościł w najlepsze
W dniu cioce? Co to znaczyy
Maria zaczela sapac i jeczec -Uwielbiam cie czuc wszedzie…
- dlatego nie masz powodów do narzekań..
Nie skomentowala! A chciala ze sex przeciez to nie wszystko haha ale wiekszosc jednak ha
I sie tak posuwali dlugo az ich noc na lodzi zastala
To ja w końcu rozwiązał jak się nią pobawił jak szmaciana lalka hahahaa - jeszcze jakieś rozrywki ci zapewnić?
-Musze podziekowac…moja cipka potrzebuje odpoczynku…
Zaśmiał się - to żadne usprawiedliwienie...
-Mozemy wracac skoro jutro pracujesz. Musisz wypoczac…
- o to nie musisz się martwić... zawsze ide do pracy wypoczęty...- no i się podniósł i wrzucił bokserki - odpocznij dopóki nie dopłyniemy do portu- No i poszedł doprowadzić i łódkę do celu
Nie odpoczywala. Poszla do niego. Zaszla go od tylu jak prowadzil
-Nie mam co zalozyc…
- świetnie wyglądasz w tym co masz....- powiedział zacieszony.
Gladzika mu klate i cmokala plecy -Niemoge tak wysiasc…chociaz ochrona by byla zadowolona.