Nie jesteś zalogowany na forum.
To jeszcze jej z całej siły jebnal w dupe i wrocil do pchania się chujkiem
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jak doszli to sie odwrocila do niego i pocalowala go jeszcze w usta -To bardzo mily wypad za miasto…
- Wiesz, że nie robię niektórych rzeczy bez powodu... I jak wiele zależy od twojego zachowania...
-Rozumiem…bylam mila po narkotyku, bzykalismy sie pod dnia i noc, wiec mogles mnie zabrac na moj jacht…
Zaśmiał sie - wiesz, że to tak nie dziala... ale jeśli chcesz to w wielkim skrócie niech będzie, że coś w ten deseń....
-Teraz juz wszystko bedzie dzialac dobrze…mozna powiedziec, ze wyrazam skruche i wiem, ze nie powinnam tak postapic w klubie…dostalam…nawet nie w cudzyslowie, dostalam za swoje.
Pomizial ja po tym obolałym policzku - Niestety nie było to nic miłego... jeśli mówię, żebyś czegoś nie robiła to proszę abyś tego nie robiła... chronię cie jak mogę, chociaż nie zawsze te sposoby ci odpowiadają..
-Tam musialam sama siebie chronic…wszyscybtam bylo, nawet Anna…wiesz, ze wszyscy mnie nienawidza? Nazywaja mnie dziwka mimo, ze odkad jestem z toba tylko z toba sypiam…
- wiem o wszystkim co tam zaszło.....
-No tak…nie dziwie sie, ze wiesz…chuba gdyby nie Simone to nie wiem co Massimo by mi zrobil za tego kopniaka w krocze.
Starał zachować się spokoj, ale drgnęła mu warga - zabiłby cię...wiec jedyne o co proszę to abyś go nie prowokowała, a na Sycylii czy Włoszech beze mnie nigdzie się nie ruszysz.. wykorzysta najmniejsza okazję, aby doprowadzić sprawę do końca..
-Z trgo co pamietam to nie mam wstepu na Sycylie. Tak mowilz
- jesteś moją żoną, nie zostawię cie samej gdy tam będę! Massimo ochlonie i zostanie postawiony przed faktem dokonanym... będzie musiał jakoś to znieść.. to akurat moje zmartwienie, tylko zachowuj się tak jak teraz. .
-Bede…ostatni raz mowie o tym klubie. Bylam zla i chcialam sie droczyc…nie pomyslalam o rodzinie. T
Ak wlasnie na mnie dzialasz, ze wariuje, a potem obrywam.
- rozumiem...ale takie rzeczy tylko w domu, Maria..
-Ciekawe co by powiedzial Massimo jakby nas widzial w kawiarni pieprzacych sie? Czy tylko ja bym tez oberwala ?
Zaśmiał się - domenico im odpowiednio zapłacił za milczenie i skasowanie nagrania... przygotowania to połowa sukcesu...
-Chcialabym, zebys to ty byl glownym donem, nie on…-pomarzyla na glos hahha i szli w strone miasta
- wtedy nie miałbym czasu dla ciebie...- uprzedził ja jak już miała marzenia ahaha
-rozumiem…ale skoro wspomniales o Sycylii…to znaczy ze niedlugo planujesz tam wrocic?
- Za jakiś czas... ale najpierw chyba Neapol... już tęsknisz?
-Lubie ten klimat tam…
- wydaje mi się, że tutaj jest podobny... tylko mniej włoskiego...- uśmiechnął się.- ale to będzie dopiero za miesiąc czy dwa... Muszę jeszcze dograć szczegóły, wiec nie śpiesz się z pakowaniem
-Tak, to jeszcze sporo czasu. Wszystko moze sie zdarzyc…-powiedziala i znalezli restauracje na obiad
Hahaha on nic nie planował, żeby mogło legnąć hahhaha w tej knajpie juz taki chetny do bzykanka nie był - owoce morza?